Nový hotel Falkensteiner v talianskom letovisku Jesolo

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo je ďalším z prémiových 5* hotelov architektov Richarda Meiera z New Yorku a Mattea Thuna z Talianska

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo je ďalším z prémiových 5* hotelov architektov Richarda Meiera z New Yorku a Mattea Thuna z Talianska

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo (Taliansko) – projekt vypracovaný podľa päťhviezdičkového štandardu – sa stáva štvrtým hotelom v luxusnej prémiovej kolekcii juhotirolskej hotelovej skupiny so sídlom vo Viedni.

Otmar Michaeler, CEO skupiny FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, hovorí: „Tento hotel na pláži prichádza práve v pravej chvíli. Pre prémiové hotely našej skupiny a pre našich hostí je tento projekt dôležitým rozšířením v alpsko-jadranskom priestore. Čo sa týka architektúry a dizajnu sme sa opäť spoľahli na renomovaného odborníka a zverili sme koncepciu exteriéru architektovi Richardovi Meierovi z New Yorku. Matteo Thun je autorom dizajnu interiéru.“15143bsuiteklein-r622_res.jpg

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo - apartmán (C) FMGT

Atmosféra a sláva Miami v talianskom Jesole

Prvky pop-artu a žiarivé farby 60. rokov odkazujú na prvý pohľad na koncepciu dizajnu talianskeho architekta Matteo Thuna. Unikátna dvojica architektov, ktorá pracovala s ušľachtilými materiálmi, vytvorila nádhernú kombináciu tvarov, sviežich farieb a prvkov pop-artu.

Architektúru a dizajn považuje Otmar Michaeler v koncepcii hotela za veľmi dôležité: „Žiadny z našich hotelov si nie je podobný a hlavne naše posledné realizované mestské projekty v Belehrade a vo Viedni či päťhviezdičkový Hotel & Spa Iadera v Chorvátsku nezabúdajú na architektonické akcenty. Tento hotel bude veľkolepou poctou slávnej minulosti talianskych kúpeľných miest a prináša na Jadranské pobrežie atmosféru pop-artu z Miami. Samozrejme  i v Jesole máme v budúcnosti záujem o spoločnú a úspešnú harmóniu s mestom a regiónom.“

15143bzimmerklein-r528_res.jpg

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo – izba (C) FMGT

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Hotelový komplex sa rozprestiera priamo na pláži a jeho súčasťou sú dve budovy so 126 komfortnými izbami a luxusnými apartmánmi. Vodný svet Acquapura SPA, s rozlohou 1 500 m², je vybavený vyhrievaným vnútorným i vonkajším bazénom, relaxačnou miestnosťou, jacuzzi, soláriom, rôznymi saunami a ôsmymi miestnosťami určenými na masáže a rôzne wellness procedúry.

Informácie o hoteli na: www.jesolo.falkensteiner.com

2518bfalkpremiumjesolologo-r965_res.jpg

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.

Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád

Zhrnuli sme niekoľko kritérií, ktoré Vám pomôžu urobiť si názor o ponukách.

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?

Objavte novinku s duálnym účinkom proti starnutiu pleti

Podarovať na Vianoce kozmetiku nemusí byť klišé, ak sa rozhodnete pre kvalitnú značku.