Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Nový hotel Falkensteiner v talianskom letovisku Jesolo

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo je ďalším z prémiových 5* hotelov architektov Richarda Meiera z New Yorku a Mattea Thuna z Talianska

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo je ďalším z prémiových 5* hotelov architektov Richarda Meiera z New Yorku a Mattea Thuna z Talianska

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo (Taliansko) – projekt vypracovaný podľa päťhviezdičkového štandardu – sa stáva štvrtým hotelom v luxusnej prémiovej kolekcii juhotirolskej hotelovej skupiny so sídlom vo Viedni.

Otmar Michaeler, CEO skupiny FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, hovorí: „Tento hotel na pláži prichádza práve v pravej chvíli. Pre prémiové hotely našej skupiny a pre našich hostí je tento projekt dôležitým rozšířením v alpsko-jadranskom priestore. Čo sa týka architektúry a dizajnu sme sa opäť spoľahli na renomovaného odborníka a zverili sme koncepciu exteriéru architektovi Richardovi Meierovi z New Yorku. Matteo Thun je autorom dizajnu interiéru.“15143bsuiteklein-r622_res.jpg

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo - apartmán (C) FMGT

Atmosféra a sláva Miami v talianskom Jesole

Prvky pop-artu a žiarivé farby 60. rokov odkazujú na prvý pohľad na koncepciu dizajnu talianskeho architekta Matteo Thuna. Unikátna dvojica architektov, ktorá pracovala s ušľachtilými materiálmi, vytvorila nádhernú kombináciu tvarov, sviežich farieb a prvkov pop-artu.

Architektúru a dizajn považuje Otmar Michaeler v koncepcii hotela za veľmi dôležité: „Žiadny z našich hotelov si nie je podobný a hlavne naše posledné realizované mestské projekty v Belehrade a vo Viedni či päťhviezdičkový Hotel & Spa Iadera v Chorvátsku nezabúdajú na architektonické akcenty. Tento hotel bude veľkolepou poctou slávnej minulosti talianskych kúpeľných miest a prináša na Jadranské pobrežie atmosféru pop-artu z Miami. Samozrejme  i v Jesole máme v budúcnosti záujem o spoločnú a úspešnú harmóniu s mestom a regiónom.“

15143bzimmerklein-r528_res.jpg

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo – izba (C) FMGT

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Hotelový komplex sa rozprestiera priamo na pláži a jeho súčasťou sú dve budovy so 126 komfortnými izbami a luxusnými apartmánmi. Vodný svet Acquapura SPA, s rozlohou 1 500 m², je vybavený vyhrievaným vnútorným i vonkajším bazénom, relaxačnou miestnosťou, jacuzzi, soláriom, rôznymi saunami a ôsmymi miestnosťami určenými na masáže a rôzne wellness procedúry.

Informácie o hoteli na: www.jesolo.falkensteiner.com

2518bfalkpremiumjesolologo-r965_res.jpg

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.