Utorok, 22. október, 2019 | Meniny má Sergej

Novinka: Niké vyplatí výhru už po prvých uhádnutých zápasoch!

Malé tlačidlo Predať tiket prináša nový zážitok z tipovania na internete. Odteraz môžete dať na svoje tipérske skúsenosti alebo inštinkt a rozhodnúť o výbere svojej výhry v tom správnom momente.

Malé tlačidlo  Predať tiket prináša nový zážitok z tipovania na internete. Odteraz môžete dať na svoje tipérske skúsenosti alebo inštinkt a rozhodnúť o výbere svojej výhry v tom správnom momente.

Všetko o možnosti  Predať tiket prezradil riaditeľ pre stratégiu a vývoj v spoločnosti Niké, Michal Hanák.

Možnosť Predať tiket priniesla na slovenský trh ako prvá Niké. Ako sa novinka ujala?

Klienti možnosť predaja rozohraného tiketu veľmi oceňujú. Nie je to hra, v ktorej musí splniť desať podmienok... Je to čistá výhoda. Podá si tiket a má kedykoľvek možnosť predať ho. Buď je okamžite v pluse alebo minimalizuje stratu.

predaj-tiketuhanakilustrak-r298_res.jpg

Spočiatku bol tento produkt určený iba na jeden prebiehajúci zápas. Tipéri chceli mať túto možnosť aj pre kurzové stávky. Vypočuli ste ich?

Od začiatku sme pracovali na tom, aby sme predaj tiketu umožnili na všetky stávky. Vývoj tejto funkcie ale nie je triviálny, preto sme začali postupne. Najprv sme ponúkli predaj sólo stávok. Zvolili sme live stávku, ktorá je na predaj pre skúseného hráča zaujímavejšia ako predzápasová stávka. A teraz je predaj tiketu možný na všetky stávky, sólo i kombinácie, predzápasové i live stávky.

Ako funguje predaj tiketu pri viacerých zápasoch?

Rovnaké ako pri jednom zápase.  Malý rozdiel je medzi predzápasovou stávkou a live stávkou. Pri live stávke sa ukáže ikona Predať tiket v každom zápase na tikete hneď po podaní tiketu. Stačí na ňu kliknúť a tiket predať. Jednoduché.  Pri predzápasovej stávke je tlačidlo Predať tiket zobrazené v prehľade podaných tiketov. A nájdete ho tiež v detaile každého tiketu. Stačí kliknúť a predať.

Pre koho je určená táto možnosť?

Pre každého, kto stávkuje na internete. Toto je úžasne hráčske, byť v hre po celý zápas! Až doposiaľ hra skončila, keď ju hráč podal. Ale teraz hra pokračuje, pretože stávku môže ukončiť, kedy sa rozhodne. Buď vyhráva a potrebuje peniaze na ďalšiu stávku – vtedy predáva so ziskom. Alebo – ak sa to nevyvíja podľa predpokladov – tiket predáva a zmierňuje stratu. V tejto stávke vyhrávajú hlavne klienti Niké!

Ako jazdí VW T-Roc s výkonom 300 koní?

Zaviedli nás na tie najkrajšie šoférske cesty v južnom Francúzsku, aby sme si vyskúšali nový T-Roc R.

IT je dokonalá ukážka slovenskej kreativity. Tretia časť

Ítečkári sa v tom čase fotili všade, len nie za počítačmi.

V prvom roku fixný výnos až do 8,5 % ročne

Vybrané dlhopisy teraz nakúpite s výnimočným benefitom