Nuda nehrozí, opičky áno! Zažite výnimočný Deň detí v Poluse

Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

Domáce úlohy nechajte na neskôr, všetky deti budú v pondelok po škole utekať za zábavou do Polusu! Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

V pondelok 1. júna od 14-tej do 18-tej hodiny bude v Poluse vyvádzať Julius, maskot značky Paul Frank. Chcete, aby mala vaša ratolesť veselú fotku s populárnou opičkou? Príďte! Okrem fotenia čaká na deti množstvo atraktívnych súťaží a aktivít s Paul Frank bicyklom, pexesom a vedomostným testom, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky či zdobenie originálnych sladkostí v Škole varenia. A ak budú mať malí návštevníci dosť energie, môžu si zatancovať spolu s účinkujúcimi z tanečnej skupiny Estrellas Dance Group.

Čo tak popri zábave skúsiť šťastie a zažiť radosť z výhodného nákupu? Príďte si na Deň detí vytočiť svoju výhru na kolese šťastia do predajne Paul Frank a môžete získať zľavu až do výšky 50 %!

www.polus.sk

plagat-mdd-2015-r711_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.