Nuda nehrozí, opičky áno! Zažite výnimočný Deň detí v Poluse

Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

Domáce úlohy nechajte na neskôr, všetky deti budú v pondelok po škole utekať za zábavou do Polusu! Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

V pondelok 1. júna od 14-tej do 18-tej hodiny bude v Poluse vyvádzať Julius, maskot značky Paul Frank. Chcete, aby mala vaša ratolesť veselú fotku s populárnou opičkou? Príďte! Okrem fotenia čaká na deti množstvo atraktívnych súťaží a aktivít s Paul Frank bicyklom, pexesom a vedomostným testom, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky či zdobenie originálnych sladkostí v Škole varenia. A ak budú mať malí návštevníci dosť energie, môžu si zatancovať spolu s účinkujúcimi z tanečnej skupiny Estrellas Dance Group.

Čo tak popri zábave skúsiť šťastie a zažiť radosť z výhodného nákupu? Príďte si na Deň detí vytočiť svoju výhru na kolese šťastia do predajne Paul Frank a môžete získať zľavu až do výšky 50 %!

www.polus.sk

plagat-mdd-2015-r711_res.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.