Nuda nehrozí, opičky áno! Zažite výnimočný Deň detí v Poluse

Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

Domáce úlohy nechajte na neskôr, všetky deti budú v pondelok po škole utekať za zábavou do Polusu! Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

V pondelok 1. júna od 14-tej do 18-tej hodiny bude v Poluse vyvádzať Julius, maskot značky Paul Frank. Chcete, aby mala vaša ratolesť veselú fotku s populárnou opičkou? Príďte! Okrem fotenia čaká na deti množstvo atraktívnych súťaží a aktivít s Paul Frank bicyklom, pexesom a vedomostným testom, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky či zdobenie originálnych sladkostí v Škole varenia. A ak budú mať malí návštevníci dosť energie, môžu si zatancovať spolu s účinkujúcimi z tanečnej skupiny Estrellas Dance Group.

Čo tak popri zábave skúsiť šťastie a zažiť radosť z výhodného nákupu? Príďte si na Deň detí vytočiť svoju výhru na kolese šťastia do predajne Paul Frank a môžete získať zľavu až do výšky 50 %!

www.polus.sk

plagat-mdd-2015-r711_res.jpg

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.