Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

Nuda nehrozí, opičky áno! Zažite výnimočný Deň detí v Poluse

Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

Domáce úlohy nechajte na neskôr, všetky deti budú v pondelok po škole utekať za zábavou do Polusu! Prípravy na Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre sú v plnom prúde. Chystá sa niečo veľké a vy pri tom nesmiete chýbať!

V pondelok 1. júna od 14-tej do 18-tej hodiny bude v Poluse vyvádzať Julius, maskot značky Paul Frank. Chcete, aby mala vaša ratolesť veselú fotku s populárnou opičkou? Príďte! Okrem fotenia čaká na deti množstvo atraktívnych súťaží a aktivít s Paul Frank bicyklom, pexesom a vedomostným testom, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky či zdobenie originálnych sladkostí v Škole varenia. A ak budú mať malí návštevníci dosť energie, môžu si zatancovať spolu s účinkujúcimi z tanečnej skupiny Estrellas Dance Group.

Čo tak popri zábave skúsiť šťastie a zažiť radosť z výhodného nákupu? Príďte si na Deň detí vytočiť svoju výhru na kolese šťastia do predajne Paul Frank a môžete získať zľavu až do výšky 50 %!

www.polus.sk

plagat-mdd-2015-r711_res.jpg

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.

P3 začína na východe Slovenska s výstavbou parku

Prácu v ňom by mohlo nájsť až 1 500 ľudí z košického a prešovského regiónu.