(sl)Opekačka Technológov 2015

Študenti inžinierskeho odboru technológia stavieb sa rozhodli, že záver letného semestra si spestria menšou team-buildingovou aktivitou, spoločnou opekačkou na známej bratislavskej Železnej studničke.

Študenti inžinierskeho odboru Technológia stavieb sa  druhý májový týždeň rozhodli, že záver letného semestra si spestria menšou team-buildingovou aktivitou, a to spoločnou opekačkou na známej bratislavskej Železnej studničke.

opekačka technológov 2015

Prvotné obavy z nepriaznivého počasia sa rozplynuli hneď po príchode k altánku na lesnej lúke neďaleko lanovky. Ako prvé sme sa rozhodli slávnostne vyvesiť vlajku našej Alma máter, ako orientačný symbol pre ostatných kolegov ktorí nevedeli, kde sa ohnisko s altánkom presne nachádza. Týmto by sme sa chceli poďakovať pánovi prodekanovi Peťovi Makýšovi, ktorý nám vlajku STU SvF ochotne zapožičal. Po niekoľkých náročných prechádzkach v lese sme zhromaždili dostatok suchého dreva a založili oheň, ktorý nám veľmi dobre poslúžil či už na opekanie ako aj zohriatie po západe slnka.  Stretlo sa nás približne 15, avšak počty nehrali prím. Podstatou nášho výletu bolo utužiť kolegiálne  vzťahy, zhodnotiť uplynulý semester a trochu sa zabaviť. Okrem iného sme si zahádzali frisbee, zahrali a zaspievali nejaké tie slovensko-české hity na gitare a zahriali sa troškou frndžalice. Bol to naozaj plnohodnotne strávený čas a už teraz sa teším na jesennú edíciu, prípadne druhý ročník (sl)Opekačky Technológov, na ktorom sa dúfam stretneme v ešte väčšom počte.

opekačka technológov 2015opekačka technológov 2015opekačka technológov 2015

Za organizačný tím Bc. Tomáš Biksadský, I-TS

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.