Bourjois, to jsou francouzské parfémy pro dívky i zralé ženy

Bourjois je známou značkou, která se věnuje i parfémům, její půvabné parfémy v rozkošném flakónku dokáží oslnit každou ženu a omámit každého muže, který ji na jejím těle ucítí.

Bourjois je světoznámou, již klasickou značkou z Francie, založenou vizionářem Josephem – Albertem Ponsinem v dávném čase – v roce 1863. Společnost se specializuje především na dekorativní kosmetiku, začínala u voskových tyčinek s barvitými názvy, jako je „Lovesick“ nebo „Jealous“, a které figurovaly jako make – up divadelních herců.

V současné době společnost nabízí širokou škálu ženských zkrášlovačů, které používají ženy z celého světa, povinností je zmínit především opravdu dokonale krycí a dlouhotrvající make–upy (doporučuji Bourjois Healthy Mix), dále klasicky řasenky (vynalezla řasenku se dvěma konci), oční stíny (jejich barevnou škálou je firma doslova posedlá, vynalezla práškové oční stíny ve speciálním obalu se zabudovaným kartáčkem – Suivez Mon Regard), rtěnky aj., v péči o tělo to pak jsou nezbytné deodoranty a parfémy, kterým se budeme věnovat blíže.

burjoisBourjois je rovněž věrna své historii a tradici ve výrobě svých produktů. Není tak žádnou novinkou, že pravidelně prezentuje své limitované sběratelské série historických líčidel (samozřejmě s novou expirací), které jsou od náplně po obal ve stylu vintage.

„Mladší sestra Chanel“ je denním pomocníkem profesionálních maskérů a stylistů, celebrit nevyjímaje. Sama Kate Middleton se netají, koho si maže na svou pleť a pozadu nejsou ani chlapci z One Direction.

burjoisDost ale obličeje, co vůně, která podtrhne Vaši osobu? Například Burjois Paris Glamour Fantasy v rozkošném růžovém flakónu s velkou mašlí, která se hodí jak pro dospívající dívky, tak pro dospělé ženy. Glamour Fantasy je složením takových letních dobrot, jako je malina, višeň, jahoda, jasmín a pačule. Její sestrou v jiném kabátě je pak Bourjois Paris Glamour Excessive a Bourjois Paris Glamour Chic.

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.