Nové úrazové poistenie si klienti vybavia na pošte

Nové meno a nové poistenie. Úrazové poistenie je prvým produktom Poštovej poisťovne, ušitým priamo na mieru poštovej siete. Klienti si ho môžu vybaviť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty.

Nové meno a nové poistenie. Úrazové poistenie je prvým produktom Poštovej poisťovne, ušitým priamo na mieru poštovej siete. Je jedinečné svojou jednoduchosťou, ale aj dostupnosťou. Klienti si ho totiž môžu vybaviť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty.  Práve  jednoduchosť a dostupnosť produktov sú hlavným kritériom Poštovej poisťovne, ktorú klienti dosiaľ poznali ako Poisťovňu Poštovej banky.

„Naše úrazové poistenie si každý vybaví veľmi rýchlo a jednoducho. Klient nepotrebuje žiadne lekárske potvrdenia o zdravotnom stave a môže si ho zriadiť na viac ako 1500 poštách na celom Slovensku,“ uvádza Peter Brudňák, generálny
riaditeľ Poštovej poisťovne. Výhoda nového poistenia spočíva v tom, že
nerozdeľuje klientov do rizikových skupín, a tým výrazne zjednodušuje
proces uzatvárania zmluvy.

Záujemca si môže vybrať jeden z troch prednastavených balíkov úrazového poistenia – základný, rozšírený a komplexný. Jednotlivé balíky sú odstupňované výškou mesačného poplatku – 9 €, 11 € a 14 €. Od nich sa odvíja suma poistného plnenia pri jednotlivých poistných krytiach.

Niekdajšia Poisťovňa Poštovej banky zmenila v polovici mája 2015 svoj názov na Poštová poisťovňa. Stalo sa tak po zmene akcionárskej štruktúry, keď Slovenská pošta získala 20 % akcií poisťovne, s ambíciou ponúkať klientom užitočné a zrozumiteľné produkty.

„Úrazové poistenie je našim prvým spoločným produktom s Poštovou poisťovnou
a ukazuje trend, akým by sme sa chceli uberať. Aj pri ďalších produktoch
a službách, ktoré pripravujeme, budeme stavať najmä na jednoduchosti,
rýchlosti a dostupnosti,“
povedal Tomáš Drucker, generálny riaditeľ
Slovenskej pošty.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.