Štvrtok, 18. apríl , 2019

Nové úrazové poistenie si klienti vybavia na pošte

Nové meno a nové poistenie. Úrazové poistenie je prvým produktom Poštovej poisťovne, ušitým priamo na mieru poštovej siete. Klienti si ho môžu vybaviť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty.

Nové meno a nové poistenie. Úrazové poistenie je prvým produktom Poštovej poisťovne, ušitým priamo na mieru poštovej siete. Je jedinečné svojou jednoduchosťou, ale aj dostupnosťou. Klienti si ho totiž môžu vybaviť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty.  Práve  jednoduchosť a dostupnosť produktov sú hlavným kritériom Poštovej poisťovne, ktorú klienti dosiaľ poznali ako Poisťovňu Poštovej banky.

„Naše úrazové poistenie si každý vybaví veľmi rýchlo a jednoducho. Klient nepotrebuje žiadne lekárske potvrdenia o zdravotnom stave a môže si ho zriadiť na viac ako 1500 poštách na celom Slovensku,“ uvádza Peter Brudňák, generálny
riaditeľ Poštovej poisťovne. Výhoda nového poistenia spočíva v tom, že
nerozdeľuje klientov do rizikových skupín, a tým výrazne zjednodušuje
proces uzatvárania zmluvy.

Záujemca si môže vybrať jeden z troch prednastavených balíkov úrazového poistenia – základný, rozšírený a komplexný. Jednotlivé balíky sú odstupňované výškou mesačného poplatku – 9 €, 11 € a 14 €. Od nich sa odvíja suma poistného plnenia pri jednotlivých poistných krytiach.

Niekdajšia Poisťovňa Poštovej banky zmenila v polovici mája 2015 svoj názov na Poštová poisťovňa. Stalo sa tak po zmene akcionárskej štruktúry, keď Slovenská pošta získala 20 % akcií poisťovne, s ambíciou ponúkať klientom užitočné a zrozumiteľné produkty.

„Úrazové poistenie je našim prvým spoločným produktom s Poštovou poisťovnou
a ukazuje trend, akým by sme sa chceli uberať. Aj pri ďalších produktoch
a službách, ktoré pripravujeme, budeme stavať najmä na jednoduchosti,
rýchlosti a dostupnosti,“
povedal Tomáš Drucker, generálny riaditeľ
Slovenskej pošty.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.

Grilovacia sezóna je zahájená!

Grilovanie je jednou z tých oddychových aktivít na záhrade. Aké sú rady, tipy a triky na tento rok? Dá sa grilovať aj bez dymu?