Prvé poistenie auta, ktoré ukončíte kedykoľvek!

Onlia, nová poisťovacia značka, ako prvá a jediná na slovenskom trhu ponúka možnosť, aká tu ešte nebola. U nás môžete ukončiť poistenie auta rovnako jednoducho ako ste ho uzatvorili.

01615onliacoverynovinkav324hod-r520_res.jpgVšimli ste si, že uzatvoriť si povinné zmluvné poistenie auta (PZP) je vždy jednoduchšie ako ho ukončiť? V bežnej poisťovni musíte výpoveď poistnej zmluvy doručiť do poisťovne najneskôr 42 dní pred tzv. výročným dňom. A keď tento termín prešvihnete, máte smolu. Treba to znova skúsiť až o rok.

Dosť bolo viazanosti!

Onlia, nová poisťovacia značka, ako prvá a jediná na slovenskom trhu ponúka možnosť, aká tu ešte nebola. U nás môžete ukončiť poistenie auta rovnako jednoducho ako ho uzatvoriť.

Poistenie pre vodičov, v ktorom si vy sami nakombinujete riziká, aké skutočne potrebujete, je možné ukončiť v Onlii naozaj kedykoľvek. Už žiadne úzkostlivé stráženie termínov, dokedy musíte poistenie vypovedať. V Onlii stačí poslať požiadavku na výpoveď poistenia cez formulár v klientskej zóne a my vám zmluvu riadne ukončíme hoci aj do 24 hodín.

Ako je to možné?

Zdá sa vám zvláštne, že v Onlii môžete poistenie ukončiť kedykoľvek? My si myslíme, že je to tak úplne v poriadku, lebo sloboda v poistení je jednou z našich ústredných hodnôt. Tak, ako sa našim klientom snažíme uľahčiť proces uzatvorenia a manažovania poistenia, nevidíme dôvod, aby sme vám komplikovali možnosť jeho ukončenia. Spolu s odmenami pre verných klientov a množstve iných inovácií je možnosť ukončiť poistenie kedykoľvek ďalším dôvodom, prečo môžete bez obáv vyskúšať poistenie auta v Onlii.

Viac info o našich výhodách získate na bezplatnom tel. čísle 0800 400 400 alebo na webe www.onlia.sk.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.