Prvé poistenie auta, ktoré ukončíte kedykoľvek!

Onlia, nová poisťovacia značka, ako prvá a jediná na slovenskom trhu ponúka možnosť, aká tu ešte nebola. U nás môžete ukončiť poistenie auta rovnako jednoducho ako ste ho uzatvorili.

01615onliacoverynovinkav324hod-r520_res.jpgVšimli ste si, že uzatvoriť si povinné zmluvné poistenie auta (PZP) je vždy jednoduchšie ako ho ukončiť? V bežnej poisťovni musíte výpoveď poistnej zmluvy doručiť do poisťovne najneskôr 42 dní pred tzv. výročným dňom. A keď tento termín prešvihnete, máte smolu. Treba to znova skúsiť až o rok.

Dosť bolo viazanosti!

Onlia, nová poisťovacia značka, ako prvá a jediná na slovenskom trhu ponúka možnosť, aká tu ešte nebola. U nás môžete ukončiť poistenie auta rovnako jednoducho ako ho uzatvoriť.

Poistenie pre vodičov, v ktorom si vy sami nakombinujete riziká, aké skutočne potrebujete, je možné ukončiť v Onlii naozaj kedykoľvek. Už žiadne úzkostlivé stráženie termínov, dokedy musíte poistenie vypovedať. V Onlii stačí poslať požiadavku na výpoveď poistenia cez formulár v klientskej zóne a my vám zmluvu riadne ukončíme hoci aj do 24 hodín.

Ako je to možné?

Zdá sa vám zvláštne, že v Onlii môžete poistenie ukončiť kedykoľvek? My si myslíme, že je to tak úplne v poriadku, lebo sloboda v poistení je jednou z našich ústredných hodnôt. Tak, ako sa našim klientom snažíme uľahčiť proces uzatvorenia a manažovania poistenia, nevidíme dôvod, aby sme vám komplikovali možnosť jeho ukončenia. Spolu s odmenami pre verných klientov a množstve iných inovácií je možnosť ukončiť poistenie kedykoľvek ďalším dôvodom, prečo môžete bez obáv vyskúšať poistenie auta v Onlii.

Viac info o našich výhodách získate na bezplatnom tel. čísle 0800 400 400 alebo na webe www.onlia.sk.

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.

Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád

Zhrnuli sme niekoľko kritérií, ktoré Vám pomôžu urobiť si názor o ponukách.

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?

Objavte novinku s duálnym účinkom proti starnutiu pleti

Podarovať na Vianoce kozmetiku nemusí byť klišé, ak sa rozhodnete pre kvalitnú značku.