Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

Roztancovaný deň detí v Poluse

Opičiak Július, známy maskot značky Paul Frank, roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

Opičiak Július,  známy maskot značky Paul Frank,  roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých  rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

s-juliusom-rodinka-r795_res.jpg

Nechýbali  súťaže,  spev, tančeky, darčeky, maľovanie a mnoho iných atrakcií.  K oslave detí sa pripojila aj známa škola varenia Radosť variť v Poluse, kde pre deti pripravili zdobenie muffinov a originálnu tortu, ktorú  Július  pre deti  osobne rozkrojil. Deti i celé rodinky si odniesli z Polusu  dobrú náladu,  mnoho darčekov aj veselú fotku s populárnou opičkou. Programom sprevádzala a spievala známa televízna i rozhlasová moderátorka Lenka Prokopová-Debnárová , a tancom rozprúdila zábavu skupina Estrellas Dance Group.  Kto prišiel, ten neľutoval. A páčilo sa aj Júliusovi, ktorý odkazuje, že lepší Deň detí ešte nezažil :-)

www.polus.sk

krajanie-torty-r704_res.jpg

deti-s-julom-3-r776_res.jpg

julius-v-skole-varenia-r213_res.jpg

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.