Roztancovaný deň detí v Poluse

Opičiak Július, známy maskot značky Paul Frank, roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

Opičiak Július,  známy maskot značky Paul Frank,  roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých  rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

s-juliusom-rodinka-r795_res.jpg

Nechýbali  súťaže,  spev, tančeky, darčeky, maľovanie a mnoho iných atrakcií.  K oslave detí sa pripojila aj známa škola varenia Radosť variť v Poluse, kde pre deti pripravili zdobenie muffinov a originálnu tortu, ktorú  Július  pre deti  osobne rozkrojil. Deti i celé rodinky si odniesli z Polusu  dobrú náladu,  mnoho darčekov aj veselú fotku s populárnou opičkou. Programom sprevádzala a spievala známa televízna i rozhlasová moderátorka Lenka Prokopová-Debnárová , a tancom rozprúdila zábavu skupina Estrellas Dance Group.  Kto prišiel, ten neľutoval. A páčilo sa aj Júliusovi, ktorý odkazuje, že lepší Deň detí ešte nezažil :-)

www.polus.sk

krajanie-torty-r704_res.jpg

deti-s-julom-3-r776_res.jpg

julius-v-skole-varenia-r213_res.jpg

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.