Roztancovaný deň detí v Poluse

Opičiak Július, známy maskot značky Paul Frank, roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

Opičiak Július,  známy maskot značky Paul Frank,  roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých  rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

s-juliusom-rodinka-r795_res.jpg

Nechýbali  súťaže,  spev, tančeky, darčeky, maľovanie a mnoho iných atrakcií.  K oslave detí sa pripojila aj známa škola varenia Radosť variť v Poluse, kde pre deti pripravili zdobenie muffinov a originálnu tortu, ktorú  Július  pre deti  osobne rozkrojil. Deti i celé rodinky si odniesli z Polusu  dobrú náladu,  mnoho darčekov aj veselú fotku s populárnou opičkou. Programom sprevádzala a spievala známa televízna i rozhlasová moderátorka Lenka Prokopová-Debnárová , a tancom rozprúdila zábavu skupina Estrellas Dance Group.  Kto prišiel, ten neľutoval. A páčilo sa aj Júliusovi, ktorý odkazuje, že lepší Deň detí ešte nezažil :-)

www.polus.sk

krajanie-torty-r704_res.jpg

deti-s-julom-3-r776_res.jpg

julius-v-skole-varenia-r213_res.jpg

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.