Roztancovaný deň detí v Poluse

Opičiak Július, známy maskot značky Paul Frank, roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

Opičiak Július,  známy maskot značky Paul Frank,  roztancoval a zabával v Poluse nielen deti, ale aj mnohých  rodičov. Takto oslávili Deň detí v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.

s-juliusom-rodinka-r795_res.jpg

Nechýbali  súťaže,  spev, tančeky, darčeky, maľovanie a mnoho iných atrakcií.  K oslave detí sa pripojila aj známa škola varenia Radosť variť v Poluse, kde pre deti pripravili zdobenie muffinov a originálnu tortu, ktorú  Július  pre deti  osobne rozkrojil. Deti i celé rodinky si odniesli z Polusu  dobrú náladu,  mnoho darčekov aj veselú fotku s populárnou opičkou. Programom sprevádzala a spievala známa televízna i rozhlasová moderátorka Lenka Prokopová-Debnárová , a tancom rozprúdila zábavu skupina Estrellas Dance Group.  Kto prišiel, ten neľutoval. A páčilo sa aj Júliusovi, ktorý odkazuje, že lepší Deň detí ešte nezažil :-)

www.polus.sk

krajanie-torty-r704_res.jpg

deti-s-julom-3-r776_res.jpg

julius-v-skole-varenia-r213_res.jpg

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.