Vdýchnite život vašej fasáde

Fasádne omietky Baumit do konca augusta za zvýhodnené ceny!

BRATISLAVA 4. júna - Fasáda budovy nemá spĺňať len základné vlastnosti akými sú napr. ochrana pred chladom, hlukom, vlhkom, ale takisto musí vyhovovať estetickým a optickým požiadavkám. Vo svojej funkcii je podobne ako pokožka neustále vystavená zaťaženiu najrôznejšími vplyvmi vonkajšieho prostredia, dôsledkom čoho dochádza skôr či neskôr k jej znečisteniu. Preto by sme mali jej výberu venovať primeranú pozornosť.

Paropriepustná Baumit SilikatTop
Minerálna omietka na báze vodného skla sa vyznačuje najvyššou mierou paropriepustnosti. Je určená ako povrchová úprava fasád na podklad ako sú: tepelnoizolačné systémy, minerálne omietky a stierky, betón, sanačné omietky. Obzvlášť vhodná na sanáciu a renováciu starých a pamiatkovo chránených objektov a na tepelnoizolačné systémy s minerálnymi izolačnými doskami. Pri spracovaní odporúčame dodržiavať teploty od + 8°C do 25 °C.

Vysoko odolná Baumit SilikonTop
Omietka na báze silikónových živíc má vysokú odolnosť voči nepriaznivým poveternostným vplyvom ako sú napr. hnané dažde, silný vietor a pod. Zároveň sa vyznačuje dobrou paropriepustnosťou, čo ju predurčuje na použitie na tepelnoizolačné systémy, minerálne omietky a stierky, ale tiež na sanačné omietkové systémy ako aj na podklad z vysoko tepelnoizolačných murív. Omietka je vysoko hydrofobizovaná, obzvlášť vhodná aj pre oblasť soklov. Vzhľadom na výbornú spracovateľnosť je obľúbeným riešením povrchovej úpravy fasády.

Samočistiaca Baumit NanoporTop
Omietka v sebe spája klasické vlastnosti silikátovej omietky s najnovším vývojom nanotechnológií z výskumných laboratórií Baumit. Vyznačuje sa vysokou paropriepustnosťou a vďaka jedinečnému zloženiu – nanoporéznej štruktúre, nanokryštalickým a anorganickým prísadám je extrémne odolná voči znečisteniu. Navyše unikátna receptúra s fotokatalytickým efektom zabezpečuje trvalú ochranu fasády pred biologickým znečistením na fyzikálnom princípe. Je určená ako konečná povrchová úprava fasád na podklad ako sú tepelnoizolačné systémy, minerálne omietky a stierky, betón a sanačné omietky. Vhodná je aj na sanáciu a renováciu starých stavieb a pamiatkovo chránených objektov. Použitím fasádnej omietky Baumit NanoporTop vaša fasáda efektívnejšie odoláva znečisteniu a vďaka samočistiacej schopnosti zostáva dlhšie čistá a krásna, čím prispieva k úspore nákladov na údržbu!

01baumit-r565_res.jpg

888 fasádnych farieb pre váš dom
Či si predstavujete moderné, energické, pohodové, jemné alebo tradičné farby, farebná kolekcia Baumit Life vám ponúka všetky farby, aké si viete predstaviť. Okrem toho si môžete vybrať z 36 nových trendových mozaikových omietok pre zvýraznenie detailov. Vaša fasáda tak získa originálny a štýlový vzhľad. Vďaka novým farbám Life už nemusíte klásť svojej fantázii medze.

Vyberte si svoju fasádnu omietku Baumit z 888 farebných odtieňov Baumit Life teraz za zvýhodnenú cenu. Už na druhý pracovný deň máte omietku doma a môžete sa pustiť do skrášľovania vášho domu.

Poradenské centrum Baumit
Neviete sa rozhodnúť ohľadom našich výrobkov? Alebo aký farebný odtieň si vybrať na fasádu? Nevadí, radi vám poradíme. Využite služby, ktoré vám Baumit ponúka.

• Fasádne štúdio. Navštívte naše fasádne štúdia v Bratislave a Lietavskej Lúčke, kde nájdete Color Box so všetkými farebnými odtieňmi Baumit, porovnávaciu stenu a detský kútik pre vaše ratolesti.

• Farebný návrh. Neviete sa rozhodnúť pre konkrétny odtieň vášho domu? Získajte od nás farebný návrh vašej fasády.

• Vzorky fasádnych systémov. Rozhodnutie je niekedy naozaj ťažké. Pomôžeme vám vybrať ten správny odtieň pre fasádu vášho domu. Využite balíček vzoriek fasádnych materiálov, kde si vyberiete farebný odtieň, požadovanú štruktúru a spôsob, ktorý vám najviac vyhovuje. Vzorky vám doručíme kuriérom na vami zvolenú adresu.

• Odborné konzultácie.

Baumit Info-linka: 02/59 30 33 33, 59 30 33 66
www.baumit.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut