HOUR nebude chýbať na EuroCloud Slovakia Day 2015

Cloudové riešenia nie sú pre HOUR žiadnou novinkou. Už 9 rokov ponúka systém Humanet, ktorý bol prvým online ekonomickým a informačným systémom na Slovensku.

V súčasnosti sa už v bežnom živote čoraz častejšie stretávame s pojmom cloud. Európske združenie EuroCloud napomáha popularizovať Cloud Computing a šíriť informácie a osvetu v oblasti cloudových riešení v rámci odbornej i laickej verejnosti. K tomuto združeniu už neodmysliteľne patrí konferencia EuroCloud Slovakia Day 2015, ktorá sa bude tento rok konať 16. júna na FMUK v Bratislave.

Naša spoločnosť tam, ako člen združenia EuroCloud Slovakia, nemôže samozrejme chýbať. Účastníci sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých prednášok zameraných na využitie cloudu v bežnom živote. Ako uvádzajú samotní organizátori, tento ročník konferencie sa bude niesť v duchu atraktivity - atraktívne témy, atraktívne novinky, atraktívni domáci aj zahraniční spíkri.

Spoločnosť HOUR je viac ako 20 rokov stálicou na trhu informačných systémov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky a spracovania miezd. Komplexné riešenia prispôsobuje aktuálnym potrebám a požiadavkám zákazníkov. Produkty a služby pod hlavičkou HOUR odzrkadľujú profesionalitu a dlhoročné skúsenosti stabilného tímu odborníkov a reflektujú na najnovšie technologické novinky.

Jedným z cieľov spoločnosti HOUR je neustále inovovať a aj preto dnes ponúkame jedno z najkomplexnejších ERP cloudových riešení, ktoré verejnosť pozná pod názvom Humanet. Systém Humanet zastrešuje personalistiku, mzdy, riadenie ľudských zdrojov, dochádzku, jednoduché a podvojné účtovníctvo a to kedykoľvek z akéhokoľvek zariadenia pripojeného do internetu.

Možnosti informačných technológií sú stále čoraz väčšie, a preto sa aj my snažíme posúvať ďalej a samozrejme bližšie k reálnym potrebám zákazníkov. Pojem cloud a cloudové riešenia nie sú pre HOUR žiadnou novinkou. Cloudové riešenie Humanet využívajú naši zákazníci už od roku 2007. Od vtedy sa toho veľa zmenilo, Humanet sa stále rozvíja, pribúdajú nové funkcionality a rovnako sa postupne mení aj vnímanie cloudových riešení a najmä ich bezpečnosť, ktorá je tak často spochybňovaná. Otázka bezpečnosti systému Humanet je u nás na prvom mieste a pre jej zabezpečenie dodržiavame viacero bezpečnostných princípov.

Príďte sa pozrieť na EuroCloud Slovakia Day 2015 a dozviete sa viac o využívaní cloudových riešení v bežnom živote, o ich bezpečnosti a víziách.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.