HOUR nebude chýbať na EuroCloud Slovakia Day 2015

Cloudové riešenia nie sú pre HOUR žiadnou novinkou. Už 9 rokov ponúka systém Humanet, ktorý bol prvým online ekonomickým a informačným systémom na Slovensku.

V súčasnosti sa už v bežnom živote čoraz častejšie stretávame s pojmom cloud. Európske združenie EuroCloud napomáha popularizovať Cloud Computing a šíriť informácie a osvetu v oblasti cloudových riešení v rámci odbornej i laickej verejnosti. K tomuto združeniu už neodmysliteľne patrí konferencia EuroCloud Slovakia Day 2015, ktorá sa bude tento rok konať 16. júna na FMUK v Bratislave.

Naša spoločnosť tam, ako člen združenia EuroCloud Slovakia, nemôže samozrejme chýbať. Účastníci sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých prednášok zameraných na využitie cloudu v bežnom živote. Ako uvádzajú samotní organizátori, tento ročník konferencie sa bude niesť v duchu atraktivity - atraktívne témy, atraktívne novinky, atraktívni domáci aj zahraniční spíkri.

Spoločnosť HOUR je viac ako 20 rokov stálicou na trhu informačných systémov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky a spracovania miezd. Komplexné riešenia prispôsobuje aktuálnym potrebám a požiadavkám zákazníkov. Produkty a služby pod hlavičkou HOUR odzrkadľujú profesionalitu a dlhoročné skúsenosti stabilného tímu odborníkov a reflektujú na najnovšie technologické novinky.

Jedným z cieľov spoločnosti HOUR je neustále inovovať a aj preto dnes ponúkame jedno z najkomplexnejších ERP cloudových riešení, ktoré verejnosť pozná pod názvom Humanet. Systém Humanet zastrešuje personalistiku, mzdy, riadenie ľudských zdrojov, dochádzku, jednoduché a podvojné účtovníctvo a to kedykoľvek z akéhokoľvek zariadenia pripojeného do internetu.

Možnosti informačných technológií sú stále čoraz väčšie, a preto sa aj my snažíme posúvať ďalej a samozrejme bližšie k reálnym potrebám zákazníkov. Pojem cloud a cloudové riešenia nie sú pre HOUR žiadnou novinkou. Cloudové riešenie Humanet využívajú naši zákazníci už od roku 2007. Od vtedy sa toho veľa zmenilo, Humanet sa stále rozvíja, pribúdajú nové funkcionality a rovnako sa postupne mení aj vnímanie cloudových riešení a najmä ich bezpečnosť, ktorá je tak často spochybňovaná. Otázka bezpečnosti systému Humanet je u nás na prvom mieste a pre jej zabezpečenie dodržiavame viacero bezpečnostných princípov.

Príďte sa pozrieť na EuroCloud Slovakia Day 2015 a dozviete sa viac o využívaní cloudových riešení v bežnom živote, o ich bezpečnosti a víziách.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.