Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

SPP spojilo dve energie, aby ste ušetrili

Aj nám v SPP, aj vám určite záleží na tom, aby ste naše služby využívali za čo najlepších podmienok.

Aj nám v SPP, aj vám určite záleží na tom, aby ste naše služby využívali za čo najlepších podmienok. Chceme vám ich poskytnúť tak, aby ste za minimálnu cenu boli maximálne spokojní. Práve preto sme dve energie spojili do jednej.

SPP vám v rámci produktu Dve Energie ponúka spoločný odber plynu aj elektriny s výhodnou zľavou. Cez online objednávku alebo telefonicky získate zľavu na elektrinu až do 10% na prvý rok.

V SPP navyše ponuku služieb neustále rozširujeme a myslíme na každý problém, ktorý v domácnosti môže nastať. S našimi asistenčnými službami sme tu práve na to, aby sme vaše domáce havárie vyriešili rýchlo, odborne a kedykoľvek. Áno, poistenie domácnosti s nonstop linkou máte na pol roka zadarmo a potom už od 50 centov na mesiac.

Chcem ušetriť

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.