Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

SPP spojilo dve energie, aby ste ušetrili

Aj nám v SPP, aj vám určite záleží na tom, aby ste naše služby využívali za čo najlepších podmienok.

Aj nám v SPP, aj vám určite záleží na tom, aby ste naše služby využívali za čo najlepších podmienok. Chceme vám ich poskytnúť tak, aby ste za minimálnu cenu boli maximálne spokojní. Práve preto sme dve energie spojili do jednej.

SPP vám v rámci produktu Dve Energie ponúka spoločný odber plynu aj elektriny s výhodnou zľavou. Cez online objednávku alebo telefonicky získate zľavu na elektrinu až do 10% na prvý rok.

V SPP navyše ponuku služieb neustále rozširujeme a myslíme na každý problém, ktorý v domácnosti môže nastať. S našimi asistenčnými službami sme tu práve na to, aby sme vaše domáce havárie vyriešili rýchlo, odborne a kedykoľvek. Áno, poistenie domácnosti s nonstop linkou máte na pol roka zadarmo a potom už od 50 centov na mesiac.

Chcem ušetriť

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

BILLA podáva v kritickom období pomocnú ruku ľuďom z kultúry

Spoločnosť BILLA podáva pomocnú ruku ľuďom pôsobiacim v slovenskej kultúre.

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?