Stále vám slúži starý a nevidíte dôvod na výmenu?

V mnohých domácnostiach sa nachádzajú ešte staré a ani za svet sa ich nechceme vzdať. „Veď funguje.“ To je klasická odpoveď ich majiteľov.

V mnohých domácnostiach sa nachádzajú ešte staré a ani za svet sa ich nechceme vzdať. „Veď funguje.“ To je klasická odpoveď ich majiteľov.

Vývoj televízorov sa za posledné roky výrazne posunul vpred. Od starých CRT cez LCD či plazmu. Veľa domácností sa im však bráni s argumentom, že ten ich starý je stále dobrý a funguje. Prečo ho teda meniť? Argumentov je viac než dosť.

Ak aj vy máte doma jeden z prvých modelov LCD TV alebo plazmu, CRT sú snáď už len v múzeách či na chalupách, vedzte, že s tými najnovšími zažijete úplne iný zážitok zo sledovania. A začnime hneď od toho najdôležitejšieho, čiže obrazu. Najnovšie televízory už disponujú 4K rozlíšením, čo je až 4-krát viac, než má Full HD. Ak si spomeniete, čo to bolo za radosť v rodine, keď ste rozbalili svoj Full HD televízor, tak pri sledovaní Ultra HD spadnete doslova na zadok. Kvalita a ostrosť detailov vás príjemne prekvapia a zo začiatku si budete neveriacky pretierať oči a hovoriť si, či je to vôbec možné. S vysokým rozlíšením ide ruka v ruke aj zobrazenie farieb, podanie čiernej či samotná hĺbka obrazu. Všetky tieto aspekty zvyšujú hodnovernosť zobrazenia a celkový zážitok zo sledovania. Ak ste fanúšikom DVD a Bluray diskov a hovoríte si, že vám stačí Full HD, mali by ste vedieť, že vybrané UHD televízory disponujú konvertorom. Ten pôvodnú kvalitu vylepší a dotiahne ju takmer na UHD. Niektoré z nich sú dokonca zakrivené a tak vás ešte viac vtiahnu do deja.

Keďže najnovšie televízory sú Smart, je to o celkovom pôžitku z ovládania a sledovania. Nechce sa vám predsa hneď na úvod čítať hrubú knihu s návodom na obsluhu. Ovládanie je intuitívne a tie najlepšie si dokonca pamätajú vašu históriu sledovaného obsahu a najčastejší umiestňujú priamo do panela ponuky. Takže nájsť obľúbený obsah je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Ak ste sa ešte stále nerozhodli, možno vás presvedčí ponuka na http://www.samsung.com/sk/offer/exchange-your-old-tv  alebo ďalšie informácie o UHD televízoroch na http://www.samsung.com/sk/suhdtv/.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.