Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Neradi sa obmedzujete? Stavte na VÚB účet!

VÚB teraz prináša dva účty s vylepšenými benefitmi. Novinkou je tiež lojalitný program, s ktorým si poplatky môžete skresať až na nulu.

VÚB teraz prináša dva účty s vylepšenými benefitmi. Novinkou je tiež lojalitný program, s ktorým si poplatky môžete skresať až na nulu.

Patríte k ľuďom, ktorí sa neradi nechávajú obmedzovať? Tak stavte na VÚB účet. Vybrať si môžete kombináciu produktov a služieb podľa vlastných potrieb a ich využívaním si cenu účtu sami znižujete. Majitelia doterajších Flexiúčtov môžu svoje konto používať aj naďalej, jednoducho a bez poplatkov však môžu prejsť aj na nový vylepšený VÚB Účet alebo VÚB Účet Magnifica

Rovnaká flexibilita, prehľadnejšie zľavy

Osvedčenú flexibilitu služieb, ktoré si zákazníci môžu kombinovať presne na mieru svojich životných potrieb, banka premietla aj do novej zjednodušenej ponuky. S VÚB Účtom za šesť eur mesačne môžete využívať až 12 rôznych služieb. Chcete neobmedzené výbery z bankomatov VÚB na Slovensku, mobilné platby alebo VIAMO? Je to len na vás! Vyššia verzia konta, VÚB Účet Magnifica, vám za deväť eur mesačne umožní nakombinovať až 16 služieb a vybrať si viac produktov z rozšírenej ponuky. Poplatky za účet si pritom môžete jednoducho znižovať, a to až na nulu.

Byť verný sa oplatí

Lojalitný program Odmena za vernosť je ďalšou novinkou, ktorá vaše účty vo VÚB zlacňuje jednoducho tým, že využívate služby tejto banky. Predstavte si napríklad, že ste bežnou domácnosťou a na váš VÚB Účet príde mesačne výplata aspoň 300 eur. Raz mesačne použijete internet banking, pritom si pravidelne odkladáte na sporiaci účet vo VÚB aspoň 25 eur mesačne a splácate tu úver. Už vtedy získavate zľavu 50% z poplatku za účet. Ak zároveň platíte kreditnou kartou, neplatíte za účet už nič!

Princíp získania zľavy s VÚB Účtom Magnifica je takmer rovnaký, na účet by vám však mesačne malo pribudnúť aspoň 800 eur. Na polovičnú zľavu potom stačí raz mesačne použiť internet banking, pravidelne odkladať na sporiaci účet aspoň 25 eur a mať vo VÚB uložené aspoň štyri tisícky napríklad na termínovanom vklade. Pridajte jednu platbu kreditnou kartou alebo splátku úveru a s poplatkami za účet ste opäť na nule.

Vyberte si svoj účet aj vy na www.vub.sk/nove-ucty

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.