Piatok, 26. apríl , 2019

Nitra – Bratislava a späť len za 3 eurá s ARRIVA EXPRESSom

Pri dennom dochádzaní do hlavného mesta a späť môže cestujúci ušetriť až 20 eur mesačne.

Pri dennom dochádzaní do hlavného mesta a späť môže cestujúci ušetriť až 20 eur mesačne.

Cestujúci na trase Nitra – Bratislava – Nitra, ktorí využijú služby ARRIVA EXPRESSu, zaplatia pri online nákupe spiatočného cestovného lístka na stránke www.arrivaexpress.sk len 3 eurá. Jednosmerný lístok stojí 2 eurá. Pri online nákupe získa cestujúci k cestovnému lístku automaticky aj miestenku zdarma.

Najväčší súkromný autobusový dopravca na Slovensku tak reaguje jednak na zvýšený záujem o cestovanie spojený s nadchádzajúcimi prázdninami, ale aj na potreby cestujúcich, ktorí denne dochádzajú za prácou do hlavného mesta. „Autobusy ARRIVA EXPRESS jazdia na tejto linke 12 krát denne a počas pracovných dní dokonca každú hodinu. Navyše, vďaka tomu, že naše autobusy stoja aj v ďalších mestách na trase, obslúžime Nitranov a aj cestujúcich z okolitých miest,“ hovorí generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku László Ivan .

20150612arrivafoto-autobus-na-ceste-r251_res.jpg

Pri kúpe spiatočného cestového lístka na trase Nitra – Bratislava – Nitra cez stránku www.arrivaexpress.sk ušetrí cestujúci 1 euro, čo pri dennom dochádzaní (20 pracovných dní) predstavuje mesačnú úsporu až 20 eur. „Ďalšou výhodou pri nákupe lístkov online na našej novej webovej stránke je, že cestujúci neplatia za miestenky a majú možnosť prepravy jednej batožiny v batožinovom priestore zdarma,“ dodáva L. Ivan. ARRIVA zároveň spúšťa pre svojich zákazníkov aj vernostný program. Za každý online nákup cestovných lístkov je možné získať kredity, ktoré sa následne dajú vymeniť za cestovný lístok.

ARRIVA na Slovensku prevádzkuje 11 diaľkových liniek ARRIVA EXPRESS, ktoré poskytujú cestujúcim vysoký komfort služieb a bezpečnosť cestovania modernými autobusmi. Jeho súčasťou je aj bezplatné WiFi pripojenie na internet, už spomínaná možnosť online nákupu cestovných lístkov či zákaznícka linka poskytujúca všetky potrebné informácie 7 dní v týždni.

Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?

Hodinky odložte, čas tu nikomu nič nehovorí, hovorí sprievodkyňa.

Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018

Obchodník s cennými papiermi Arca Brokerage House pokračoval v roku 2018 s výrazným rastom aktív pod svojou správou.

5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas

ČSOB svoje mobilné bankovníctvo zdokonaľuje už 9 rokov.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.