Be Yourself: Parfémy, se kterými je každá sama sebou

B.U. je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je cenově dostupná. Její půvabné parfémy dokáží osvěžit a přinést příjemnou vůni.

Společnost B.U. – neboli „Be Yourself“, tedy v překladu „buď sám sebou“, je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je tato značka cenově dostupná.

Jejím cílem je oslovit především moderní a sebevědomé dívky, jelikož parfémy této značky jsou projevem svobodné lidské vůle a touhy se lišit, nezůstat bez povšimnutí. Na svém kontě má tato společnost se zkráceným názvem B.U. již 21 parfémů, které představují unikátní vůně, z nichž každá reprezentuje jinou náladu.

Jedná se o relativně novou značku, která patří do řeckého portfolia společnosti s názvem „Sarantis Group“, která byla založena v roce 1930 v Konstantinopoli, a která v současné době nabízí širokou škálu produktů, jako je například kosmetika, přípravky do domácnosti, případně doplňky stravy.

b.u.Co se týče parfémů, sprchových gelů a deo sprejů – ty jsou rovněž určeny pro všechny sebevědomé a svobodomyslné dívky. Parfémy B.U. ztělesňují vášeň, vzrušení, ženskou krásu i různé nálady mladých dívek. Za zmínku stojí rovněž obal každého parfému, který hraje nápady i barvami. Sarantis Group si zakládá na kvalitě každého svého výrobku, ale především na individuálních potřebách každého svého zákazníka. Od počátku své existence tato firma klade veliký důraz na výzkum a vývoj, zaměstnává přední odborníky ve svých oborech a spolupracuje s obrovskou řadou mezinárodních vědeckých institucí.

b.u.Kosmetika této značky obsahuje prvotřídní přírodní ingredience, díky kterým je bezpečná a mimořádně účinná. Představme si například toaletní vodu B.U. Free spirit s tóny hrušky, pomerančových květů, růže, jasmínu, lotosu, ambry, pižma a vanilky. B.U. Heartbeat se srdcem na obalu, se naopak skládá z bergamotu, červených bobulí, frézie, růže, pižma santalového dřeva a z vanilky.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?