Be Yourself: Parfémy, se kterými je každá sama sebou

B.U. je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je cenově dostupná. Její půvabné parfémy dokáží osvěžit a přinést příjemnou vůni.

Společnost B.U. – neboli „Be Yourself“, tedy v překladu „buď sám sebou“, je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je tato značka cenově dostupná.

Jejím cílem je oslovit především moderní a sebevědomé dívky, jelikož parfémy této značky jsou projevem svobodné lidské vůle a touhy se lišit, nezůstat bez povšimnutí. Na svém kontě má tato společnost se zkráceným názvem B.U. již 21 parfémů, které představují unikátní vůně, z nichž každá reprezentuje jinou náladu.

Jedná se o relativně novou značku, která patří do řeckého portfolia společnosti s názvem „Sarantis Group“, která byla založena v roce 1930 v Konstantinopoli, a která v současné době nabízí širokou škálu produktů, jako je například kosmetika, přípravky do domácnosti, případně doplňky stravy.

b.u.Co se týče parfémů, sprchových gelů a deo sprejů – ty jsou rovněž určeny pro všechny sebevědomé a svobodomyslné dívky. Parfémy B.U. ztělesňují vášeň, vzrušení, ženskou krásu i různé nálady mladých dívek. Za zmínku stojí rovněž obal každého parfému, který hraje nápady i barvami. Sarantis Group si zakládá na kvalitě každého svého výrobku, ale především na individuálních potřebách každého svého zákazníka. Od počátku své existence tato firma klade veliký důraz na výzkum a vývoj, zaměstnává přední odborníky ve svých oborech a spolupracuje s obrovskou řadou mezinárodních vědeckých institucí.

b.u.Kosmetika této značky obsahuje prvotřídní přírodní ingredience, díky kterým je bezpečná a mimořádně účinná. Představme si například toaletní vodu B.U. Free spirit s tóny hrušky, pomerančových květů, růže, jasmínu, lotosu, ambry, pižma a vanilky. B.U. Heartbeat se srdcem na obalu, se naopak skládá z bergamotu, červených bobulí, frézie, růže, pižma santalového dřeva a z vanilky.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.