Be Yourself: Parfémy, se kterými je každá sama sebou

B.U. je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je cenově dostupná. Její půvabné parfémy dokáží osvěžit a přinést příjemnou vůni.

Společnost B.U. – neboli „Be Yourself“, tedy v překladu „buď sám sebou“, je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je tato značka cenově dostupná.

Jejím cílem je oslovit především moderní a sebevědomé dívky, jelikož parfémy této značky jsou projevem svobodné lidské vůle a touhy se lišit, nezůstat bez povšimnutí. Na svém kontě má tato společnost se zkráceným názvem B.U. již 21 parfémů, které představují unikátní vůně, z nichž každá reprezentuje jinou náladu.

Jedná se o relativně novou značku, která patří do řeckého portfolia společnosti s názvem „Sarantis Group“, která byla založena v roce 1930 v Konstantinopoli, a která v současné době nabízí širokou škálu produktů, jako je například kosmetika, přípravky do domácnosti, případně doplňky stravy.

b.u.Co se týče parfémů, sprchových gelů a deo sprejů – ty jsou rovněž určeny pro všechny sebevědomé a svobodomyslné dívky. Parfémy B.U. ztělesňují vášeň, vzrušení, ženskou krásu i různé nálady mladých dívek. Za zmínku stojí rovněž obal každého parfému, který hraje nápady i barvami. Sarantis Group si zakládá na kvalitě každého svého výrobku, ale především na individuálních potřebách každého svého zákazníka. Od počátku své existence tato firma klade veliký důraz na výzkum a vývoj, zaměstnává přední odborníky ve svých oborech a spolupracuje s obrovskou řadou mezinárodních vědeckých institucí.

b.u.Kosmetika této značky obsahuje prvotřídní přírodní ingredience, díky kterým je bezpečná a mimořádně účinná. Představme si například toaletní vodu B.U. Free spirit s tóny hrušky, pomerančových květů, růže, jasmínu, lotosu, ambry, pižma a vanilky. B.U. Heartbeat se srdcem na obalu, se naopak skládá z bergamotu, červených bobulí, frézie, růže, pižma santalového dřeva a z vanilky.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch