Be Yourself: Parfémy, se kterými je každá sama sebou

B.U. je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je cenově dostupná. Její půvabné parfémy dokáží osvěžit a přinést příjemnou vůni.

Společnost B.U. – neboli „Be Yourself“, tedy v překladu „buď sám sebou“, je mladou a řeckou značkou, kterou zná snad každá dívka už jen proto, že je tato značka cenově dostupná.

Jejím cílem je oslovit především moderní a sebevědomé dívky, jelikož parfémy této značky jsou projevem svobodné lidské vůle a touhy se lišit, nezůstat bez povšimnutí. Na svém kontě má tato společnost se zkráceným názvem B.U. již 21 parfémů, které představují unikátní vůně, z nichž každá reprezentuje jinou náladu.

Jedná se o relativně novou značku, která patří do řeckého portfolia společnosti s názvem „Sarantis Group“, která byla založena v roce 1930 v Konstantinopoli, a která v současné době nabízí širokou škálu produktů, jako je například kosmetika, přípravky do domácnosti, případně doplňky stravy.

b.u.Co se týče parfémů, sprchových gelů a deo sprejů – ty jsou rovněž určeny pro všechny sebevědomé a svobodomyslné dívky. Parfémy B.U. ztělesňují vášeň, vzrušení, ženskou krásu i různé nálady mladých dívek. Za zmínku stojí rovněž obal každého parfému, který hraje nápady i barvami. Sarantis Group si zakládá na kvalitě každého svého výrobku, ale především na individuálních potřebách každého svého zákazníka. Od počátku své existence tato firma klade veliký důraz na výzkum a vývoj, zaměstnává přední odborníky ve svých oborech a spolupracuje s obrovskou řadou mezinárodních vědeckých institucí.

b.u.Kosmetika této značky obsahuje prvotřídní přírodní ingredience, díky kterým je bezpečná a mimořádně účinná. Představme si například toaletní vodu B.U. Free spirit s tóny hrušky, pomerančových květů, růže, jasmínu, lotosu, ambry, pižma a vanilky. B.U. Heartbeat se srdcem na obalu, se naopak skládá z bergamotu, červených bobulí, frézie, růže, pižma santalového dřeva a z vanilky.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.