Dekan prijal ocenených študentov súťaže ISOVER

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga (5. ročník študijného programu pozemné stavby a architektúra), ktorí pod vedením hosťujúceho profesora Ing. arch. Pavla Paňáka získali 2. miesto v národnom kole súťaže ISOVER Multi-Comfort House Students Contest 2015 a postúpili tak do medzinárodného kola, ktorého sa zúčastnili v dňoch 27. – 30. mája 2015 v Astane. Naskytla sa im tak jedinečná možnosť, odprezentovať svoj projekt spolu s ďalšímí 49, ktoré vybrala porota z ostatných štátov celého sveta.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan zablahoželal študentom k úspešnému umiestneniu v súťaži, zároveň poďakoval prítomným – Ing. arch. Pavlovi Paňákovi za náročné, pritom excelentné usmerňovanie návrhov technických propozícií mladých projektantov, doc. Elene Dohňanskej a Ing. arch. Zuzana Nádaskej za pedagogickú a odbornú prípravu mladých architektov stavbárov a v neposlednom rade aj Ing. Vladimírovi Balentovi, projektovému managerovi firmy ISOVER Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., za podporu talentovanej, technicky zameranej mládeže.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.