Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Dekan prijal ocenených študentov súťaže ISOVER

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga (5. ročník študijného programu pozemné stavby a architektúra), ktorí pod vedením hosťujúceho profesora Ing. arch. Pavla Paňáka získali 2. miesto v národnom kole súťaže ISOVER Multi-Comfort House Students Contest 2015 a postúpili tak do medzinárodného kola, ktorého sa zúčastnili v dňoch 27. – 30. mája 2015 v Astane. Naskytla sa im tak jedinečná možnosť, odprezentovať svoj projekt spolu s ďalšímí 49, ktoré vybrala porota z ostatných štátov celého sveta.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan zablahoželal študentom k úspešnému umiestneniu v súťaži, zároveň poďakoval prítomným – Ing. arch. Pavlovi Paňákovi za náročné, pritom excelentné usmerňovanie návrhov technických propozícií mladých projektantov, doc. Elene Dohňanskej a Ing. arch. Zuzana Nádaskej za pedagogickú a odbornú prípravu mladých architektov stavbárov a v neposlednom rade aj Ing. Vladimírovi Balentovi, projektovému managerovi firmy ISOVER Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., za podporu talentovanej, technicky zameranej mládeže.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.