Dekan prijal ocenených študentov súťaže ISOVER

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga (5. ročník študijného programu pozemné stavby a architektúra), ktorí pod vedením hosťujúceho profesora Ing. arch. Pavla Paňáka získali 2. miesto v národnom kole súťaže ISOVER Multi-Comfort House Students Contest 2015 a postúpili tak do medzinárodného kola, ktorého sa zúčastnili v dňoch 27. – 30. mája 2015 v Astane. Naskytla sa im tak jedinečná možnosť, odprezentovať svoj projekt spolu s ďalšímí 49, ktoré vybrala porota z ostatných štátov celého sveta.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan zablahoželal študentom k úspešnému umiestneniu v súťaži, zároveň poďakoval prítomným – Ing. arch. Pavlovi Paňákovi za náročné, pritom excelentné usmerňovanie návrhov technických propozícií mladých projektantov, doc. Elene Dohňanskej a Ing. arch. Zuzana Nádaskej za pedagogickú a odbornú prípravu mladých architektov stavbárov a v neposlednom rade aj Ing. Vladimírovi Balentovi, projektovému managerovi firmy ISOVER Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., za podporu talentovanej, technicky zameranej mládeže.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.