Dekan prijal ocenených študentov súťaže ISOVER

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan Stavebnej fakulty (SvF) STU prof. Unčík prijal v utorok na Dekanáte Stavebnej fakulty STU úspešných študentov - Bc. Emu Kiabovú a Bc. Romana Ruhiga (5. ročník študijného programu pozemné stavby a architektúra), ktorí pod vedením hosťujúceho profesora Ing. arch. Pavla Paňáka získali 2. miesto v národnom kole súťaže ISOVER Multi-Comfort House Students Contest 2015 a postúpili tak do medzinárodného kola, ktorého sa zúčastnili v dňoch 27. – 30. mája 2015 v Astane. Naskytla sa im tak jedinečná možnosť, odprezentovať svoj projekt spolu s ďalšímí 49, ktoré vybrala porota z ostatných štátov celého sveta.

dekan prijal ocenených študentov súťaže isover

Dekan zablahoželal študentom k úspešnému umiestneniu v súťaži, zároveň poďakoval prítomným – Ing. arch. Pavlovi Paňákovi za náročné, pritom excelentné usmerňovanie návrhov technických propozícií mladých projektantov, doc. Elene Dohňanskej a Ing. arch. Zuzana Nádaskej za pedagogickú a odbornú prípravu mladých architektov stavbárov a v neposlednom rade aj Ing. Vladimírovi Balentovi, projektovému managerovi firmy ISOVER Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., za podporu talentovanej, technicky zameranej mládeže.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.