Dekan CUP – 2015

V sobotu 6. júna 2015 sa konal už 4. ročník tenisového turnaja o pohár dekana Stavebnej fakulty STU vo štvorhrách (Dekan CUP 2015), koordinovaný riaditeľkou turnaja Mgr. Helenou Čepovou.

dekan cup – 2015

Slávnostné otvorenie, losovanie dvojíc, tabuľkový rozpis, pridelenie kurtov, presná následnosť hrajúcich zápasov, vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie diplomov a pohárov – v tejto následnosti prebiehal v sobotu 6. júna 2015 už 4. ročník tenisového turnaja o pohár dekana Stavebnej fakulty STU vo štvorhrách (Dekan CUP 2015), koordinovaný riaditeľkou turnaja Mgr. Helenou Čepovou.

dekan cup – 2015

Slnkom zaliate kurty v Športovom areáli SvF na Trnávke si podmanili svojich nadšencov, piatich pedagógov, ktorí si tenisového partnera – študenta vybrali losovaním. Hralo sa systémom každý s každým, na jeden vyhratý set, za stavu 6 : 6 sa hral tie break. Všetky zápasy sa niesli v duchu maximálnej bojovnosti, kde nebola núdza o krásne údery a víťazné fiftíny. Úroveň tenisového umenia u pedagógov gradovala skvelými pohybovými a tenisovými výkonmi študentov. Najvyrovnanejšie výkony podala dvojica P. Černý a B. Dien, ktorá vyhrala všetky zápasy a stala sa tak víťazom 4. ročníka Dekan CUP – 2015. Ceny víťazom odovzdal profesor A. Kopáčik – bývalý dekan SvF STU.

Sponzorom turnaja bol súčasný dekan SvF STU profesor S. Unčík, ktorý finančne podporil organizáciu tenisového turnaja (víťazné poháre, diplomy a občerstvenie), za čo mu patrí úprimné poďakovanie.

dekan cup – 2015

Po skončení turnaja už tradične prejavil svoje kulinárske umenie v grilovaní profesor A. Šoltész. Všetci účastníci mali tak možnosť pochutnať si na vynikajúcich dobrotkách „všeho druhu...“

Záver tohto športového podujatia sa niesol formou neviazanej debaty medzi pedagógmi a študentami, v ktorej zazneli aj myšlienky, námety k príprave ďalšieho, už 5. ročníka tenisového turnaja Dekan CUP – 2016.

Výsledky turnaja

1. miesto Peter Černý, Braňo Dien
2. miesto Dušan Petráš, Andrej Krúpa
3. miesto Alojz Kopáčik, Cristina Miotti

Mgr. Helena Čepová,
riaditeľka turnaja

Mgr. Valéria Kocianová: foto

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018