Firemný web Petit Press v novom kabáte

V polovici júna inovovalo vydavateľstvo Petit Press, a.s. svoj firemný web. Redizajnovaná stránka poskytuje prehľadnejšie štruktúrované informácie o spoločnosti, jej médiách i činnostiach.

V polovici júna inovovalo vydavateľstvo Petit Press, a.s. svoj firemný web. Redizajnovaná stránka poskytuje prehľadnejšie štruktúrované informácie o spoločnosti, jej médiách i činnostiach - od vydavateľských, cez tlačiarenské až po reklamné služby.

Oproti doterajšej webovej stránke, ktorá má za sebou vyše desať rokov, má nový web logickejšiu obsahovú štruktúru a modernejší dizajnový kabát.

Domovská stránka www.petitpress.sk naviguje užívateľa do troch základných informačných kategórií: médiá, predplatné a inzercia. Pre záujemcov o predplatné sú k dispozícii popisy ponúkaných možností objednania printových médií vydavateľstva aj so zľavami, pre inzerentov prináša lepšie usporiadanie ponúkaných produktov. Napríklad v sekcii s inzertnými produktami Sme.sk sú prehľadnejšie dostupné ukážky reklamných formátov podľa kategórií (bannery, textová reklama či video formáty).

Web, ktorý obsahovo pripravil marketingový tím Petit Press v spolupráci s inzertným oddelením, komunikuje aj aktuálne akcie a novinky. „Okrem doladenia obsahu nového webu podľa záujmu a požiadaviek užívateľov, ale i jednotlivých divízií našej spoločnosti, by sme chceli v krátkej budúcnosti spustiť mobilnú verziu stránky, zvažujeme aj formu pridania aktuálnych pracovných ponúk a do budúcna predpokladáme aj anglickú jazykovú verziu webu“, povedala Monika Kľusková, šéfka marketingu Petit Press, a.s. „V každom prípade je nový firemný web spoločnosti Petit Press nielen obsahovo lepší a vizuálne modernejší, ale i technicky stabilnejší a lepšie spravovateľný“, dodáva Monika Kľusková.

Aktualizácia 28.7.2015:

Od začiatku júla sa užívateľom pristupujúcim z mobilných telefónov automaticky načíta mobilná verzia stránky petitpress.sk, ktorá poskytuje komfortnejšiu orientáciu v obsahu i využitie interaktívnych prvkov (zaslanie emailu či spustenie telefonického hovoru kliknutím na adresu, resp. tel. číslo).

V závere júla pribudli na www.petitpress.sk aj aktuálne pracovné ponuky - nájdete ich na adrese www.petitpress.sk/kariera.

Viac článkov na tému Petit Press...

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.