Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

SPP pomôže projektom, ktoré navrhnete vy

Chcete získať príspevok až do výšky 6 000 eur na zlepšenie vášho okolia? Už desiatky ľudí požiadali o príspevok v štvrtom ročníku programu SPPoločne.

Chcete získať príspevok až do výšky 6 000 eur na zlepšenie vášho okolia? Už desiatky ľudí požiadali o príspevok v štvrtom ročníku programu SPPoločne. SPP a Nadácia SPP v ňom regionálnym projektom na celom Slovensku rozdelia celkovo 200 000 eur. O príspevok sa môže uchádzať aj ten váš. Prihláste svoj projekt už dnes!

Čo znamená, že to robíme SPPoločne?

Počas doterajších troch ročníkov sme 128 projektov podporili celkovou sumou 840 000 eur. Ďalších 200 000 eur vyčlenených na tento rok rozdelíme minimálne tridsiatim žiadateľom.

SPPoločne je totiž regionálne zameraný verejnoprospešný program s cieľom podporiť komunity či jednotlivcov a ich projekty, ktoré zlepšia kvalitu života na Slovensku.

Ako SPPoločne funguje?

Zapojiť sa môžu všetky nepodnikateľské právnické osoby. Do 13. júla 2015 môžu prihlásiť maximálne jeden projekt. Stačí vyplniť a zaslať prihlasovací formulár s presne špecifikovanými bodmi.

Projekty je možné prihlásiť do jednej z dvoch kategórií:

• SPPoločne pre ľudí zahŕňa predovšetkým kultúrne a športové podujatia a
  • SPPoločne pre domovinu zas projekty v oblasti vzdelávania a životného prostredia.

Naše odborné hodnotiace komisie vyberú 50 projektov na východe, strede i na západe Slovenska, ktoré zaradíme do verejného online hlasovania.

Ako sa dozviete, kto získal podporu?

Vybrané nominované projekty budú uverejnené na stránke sppolocne.sk, posledné slovo však budete mať opäť vy.

V septembri spustíme verejné online hlasovanie.

Spoliehame sa na to, že práve vy nám pomôžete vybrať tie najlepšie z nich a rozhodnete, ktorých desať v každom regióne podporíme. SPP a Nadácia SPP navyše udelia bonusové ceny mimoriadne zaujímavým projektom.

Viac informácií o programe

Ako prihlásiť projekt?

Inšpirujte sa projektmi podporenými v minulých ročníkoch SPPoločne

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.