SPP pomôže projektom, ktoré navrhnete vy

Chcete získať príspevok až do výšky 6 000 eur na zlepšenie vášho okolia? Už desiatky ľudí požiadali o príspevok v štvrtom ročníku programu SPPoločne.

Chcete získať príspevok až do výšky 6 000 eur na zlepšenie vášho okolia? Už desiatky ľudí požiadali o príspevok v štvrtom ročníku programu SPPoločne. SPP a Nadácia SPP v ňom regionálnym projektom na celom Slovensku rozdelia celkovo 200 000 eur. O príspevok sa môže uchádzať aj ten váš. Prihláste svoj projekt už dnes!

Čo znamená, že to robíme SPPoločne?

Počas doterajších troch ročníkov sme 128 projektov podporili celkovou sumou 840 000 eur. Ďalších 200 000 eur vyčlenených na tento rok rozdelíme minimálne tridsiatim žiadateľom.

SPPoločne je totiž regionálne zameraný verejnoprospešný program s cieľom podporiť komunity či jednotlivcov a ich projekty, ktoré zlepšia kvalitu života na Slovensku.

Ako SPPoločne funguje?

Zapojiť sa môžu všetky nepodnikateľské právnické osoby. Do 13. júla 2015 môžu prihlásiť maximálne jeden projekt. Stačí vyplniť a zaslať prihlasovací formulár s presne špecifikovanými bodmi.

Projekty je možné prihlásiť do jednej z dvoch kategórií:

• SPPoločne pre ľudí zahŕňa predovšetkým kultúrne a športové podujatia a
  • SPPoločne pre domovinu zas projekty v oblasti vzdelávania a životného prostredia.

Naše odborné hodnotiace komisie vyberú 50 projektov na východe, strede i na západe Slovenska, ktoré zaradíme do verejného online hlasovania.

Ako sa dozviete, kto získal podporu?

Vybrané nominované projekty budú uverejnené na stránke sppolocne.sk, posledné slovo však budete mať opäť vy.

V septembri spustíme verejné online hlasovanie.

Spoliehame sa na to, že práve vy nám pomôžete vybrať tie najlepšie z nich a rozhodnete, ktorých desať v každom regióne podporíme. SPP a Nadácia SPP navyše udelia bonusové ceny mimoriadne zaujímavým projektom.

Viac informácií o programe

Ako prihlásiť projekt?

Inšpirujte sa projektmi podporenými v minulých ročníkoch SPPoločne

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.