Zamilujte si Sauvignon Blanc

Pozývame vás na Veľký súboj Sauvignonov. Proti sebe sa postavia svieže tóny Nového sveta a elegantné minerálne chute Európy.

Sauvignon Blanc patrí medzi najslávnejšie a najznámejšie odrody na svete. Túto francúzsku odrodu, ktorá pochádza z údolia rieky Loiry, môžeme dnes nájsť na celom svete. Od prastarých viníc vo Francúzsku, Taliansku a Španielsku až po slnečné vinice Nového Zélandu, Chille alebo Južnej Afriky.

Na Slovensku patrí víno tejto odrody medzi najobľúbenejšie. A práve preto patrí druhá polovica júna na Vino.SME.sk tejto odrode.

Vyberte si z 10 vín, ktoré kúpite s 10% zľavou

Až do konca júna si môžete kúpiť u nás vybrané vína Sauvignon Blanc s 10% zľavou. Či už sa rozhodnete pre slovenské Sauvignony od Botta alebo Mrvu alebo sa rozhodnete ochutnať francúzsku klasiku od Domain Laporte, či nakoniec skončíte pri aromatických vôňach Villa Marie, rozhodnete sa správne.

Výber pre vás robil náš someliér Miro Balla. Ponuku môžete využiť do 30.6 alebo do vypredania zásob. (Viac info)

Spoznajte tajomstvá chutí Sauvignonu s naším degustačným balíčkom

Do nášho degustačného balíčka sme pre vás vybrali 3 zaujímavé Sauvignony, ktoré si ihneď po ochutnaní zamilujete.

Slovenská Reya Magna s chuťou exotického ovocia a lúčneho medu si vás podmaní. Francúzske Sancerre Les Grandmontains z vinárstva Domaine Laporte vás prekvapí svojou komplexnosťou a zemitou stopou. A nakoniec sa zaľúbite do Single Vineyard Sauvignon Blanc Graham Vineyard z vášho obľúbeného vinárstva Villa Maria.

Kúpou tohto degustačného balíčka navyše ušetríte. Naší zákazníci si ho môžu kúpiť až do 30. júna s 20% zľavou. (Viac info)

Príďte s nami ochutnať výnimočné vína

Pozývame vás na Veľký súboj Sauvignonov. Degustácia je ideálna príležitosť urobiť si vlastný názor a porovnať naživo niekoľko štýlov jednej z najslávnejších francúzskych odrôd. Proti sebe sa postavia svieže a šťavnaté tóny Nového sveta a elegantné minerálne chute Európy.

Náš someliér pre vás vybral 8 znamenitých Sauvignonov, ktoré budete môcť pod jeho vedením ochutnať a vybrať ten najlepší.

Tešíme sa na vás v štvrtok 25. júna o 19:00 v našej vinotéke na Starej Vajnorskej 39. (Viac info)

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.