Vyskladajte si poistenie auta podľa seba!

Balíčky pri poistení auta sú občas fajn. Ale len dovtedy, kým obsahujú to, čo naozaj potrebujete, a za cenu, ktorú ste ochotní zaplatiť.

žiadne balíčky. len to, čo naozaj potrebujete.Určite ste sa už stretli s tým, že pri uzatváraní poistenia auta vám poisťovne alebo agenti ponúkali na výber rôzne balíčky.

V poriadku je to len dovtedy, kým balíček obsahuje to, čo naozaj potrebujete, za cenu, ktorú ste ochotní zaplatiť.

Poistenie presne podľa vás

Onlia, nová digitálna poisťovacia značka z dielne Union poisťovne, vám ponúka možnosť slobodného vyskladania si poistenia auta, vodiča aj posádky vozidla na jednej zmluve. Na výber máte 4 základné samostatné poistenia:

- Povinné zmluvné poistenie (PZP)
- Poistenie proti prírodným živlom
- Poistenie proti krádeži
- Poistenie pre prípad havárie a vandalizmu

K nim si môžete – ale nemusíte - vybrať z ponuky 5 doplnkových poistení:

- Poistenie čelného skla a ostatných sklených častí vozidla za 3,00 € mesačne
- Asistenčné služby pre prípad nehody alebo poruchy auta za 1,50 € mesačne
- Úrazové poistenie vodiča alebo celej posádky za 1,00 €, resp. 2 € mesačne
- Cestovné poistenie (liečebné náklady v zahraničí) pre vodiča za 1,50 € mesačne
- Poistenie batožiny v aute za 1,00 € mesačne

Okrem toho máte možnosť vybrať si pri poistení proti živlom, krádeži aj havárii maximálnu výšku spoluúčasti. To preto, aby ste od úplného začiatku vedeli, akou sumou sa pri poistnej udalosti budete podieľať. Na výber máte fixné čiastky vo výške 50 €, 100 €, 200 € alebo 300 €.

Inšpirujte sa ľuďmi ako ste vy

Pri vyskladávaní vášho poistenia vidíte nielen cenu každého poistenia, ale aj percentuálny údaj, koľko ľudí si podobné poistenie už vybralo. Ide o skutočné ukazovatele predbežného záujmu ľudí, ktorí navštívili web onlia.sk a vypočítali si cenu svojho poistenia. Údaje sú aktualizované raz za mesiac a sú skvelou a na Slovensku unikátnou pomôckou pre tých, ktorí ocenia „odporúčania“ iných vodičov.

Vyskladajte si vlastné poistenie auta

Chcete si aj vy vyskúšať, ako funguje poistenie auta na mieru alebo zistiť, ktoré poistenia sú v Onlii najobľúbenejšie? Zavolajte do Onlie na bezplatné číslo 0800 400 400 alebo navštívte web www.onlia.sk. Želáme vám príjemný zážitok pri vyskladávaní si poistenia podľa vás!

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu