Cestujte počas leta z Nitry do Bratislavy a späť len za 3 eurá!

Prázdninové výlety či cestovanie za prácou do hlavného mesta budú v lete lacnejšie.

Plánujete výlety do Bratislavy alebo do hlavného mesta dochádzate za prácou? Potom vás určite poteší správa, že počas letnej sezóny pri dennom cestovaní na trase Nitra - Bratislava – Nitra výrazne ušetríte. Najväčší súkromný poskytovateľ autobusovej dopravy na Slovensku, spoločnosť ARRIVA, totiž znížil cenu spiatočného cestovného lístka na sumu 3 eurá pri nákupe cez stránku https://listky.arrivaexpress.sk/, čo je aktuálne najnižšia cena na trhu.

arriva-slnecnice-490-pix-r671_res.jpg

Diaľková autobusova doprava ARRIVA EXPRESS

Za prácou i brigádou

Zvýhodnená cenová ponuka môže priniesť úsporu finančných prostriedkov najmä ľuďom, ktorí do Bratislavy denne dochádzajú za prácou alebo na  letnú brigádu. Pri kúpe spiatočného cestového lístka na trase Nitra – Bratislava – Nitra cez stránku https://listky.arrivaexpress.sk/ ušetrí cestujúci 1 euro, čo pri dennom dochádzaní (20 pracovných dní) predstavuje mesačnú úsporu až 20 eur. Ďalšou výhodou pri nákupe lístkov online je, že cestujúci neplatia za miestenky a majú možnosť prepravy jednej batožiny v batožinovom priestore zdarma.

diaľková autobusova doprava arriva express
Diaľková autobusova doprava ARRIVA EXPRESS

Na letnú dovolenku

Pri online nákupe cestovného lístka má zákazník nárok na prepravu jednej batožiny v batožinovom priestore zdarma, čo ocení aj pri cestách na dovolenku, kedy z  bratislavskej autobusovej stanice pokračuje napríklad na niektoré z letísk. Navyše, autobusy ARRIVA EXPRESS na trase Nitra – Bratislava – Nitra jazdia 12 krát denne, čo výrazne zjednodušuje načasovanie  nadväzujúcich spojov. Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie na internet, či zákaznícka linka poskytujúca všetky potrebné informácie 7 dní v týždni.

Online je to vždy lacnejšie

Zvýhodnené cestovné je platné len pri online nákupe cez stránku www.arrivaexpress.sk počas obdobia od 1. júna do 31. augusta 2015. Zaregistrovať sa oplatí čo najskôr, pretože ARRIVA zároveň spúšťa nový vernostný program, umožňujúci zbieranie vernostných bodov za online nákup cestovných lístkov, ktoré sa následne dajú vymeniť za cestovný lístok. Prvých 150 cestujúcich zaregistrovaných do systému získa ako daček 150 kreditov v hodnote 7,50 eur.

Víťazom Stavbárskej olympiády odovzdajú ceny na DOD SvF STU

Už 2. ročník súťaže pre stredoškolákov - Stavbárskej olympiády - má za sebou jej organizátor Stavebná fakulta STU v Bratislave.

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.