S O2 voláte z celej EÚ ako z domu

Toto leto si skutočne užijete. Od 1. júla môžete dva mesiace telefonovať zo všetkých krajín EÚ za domáce ceny.

Z EÚ za slovenské ceny

O2 prináša všetkým svojim zákazníkom roamingové volania z krajín Európskej únie za ceny ako na Slovensku. Je nám jedno, či ste zákazníkom s platbou na faktúru, alebo využívate karty s predplateným kreditom. Tiež nám nezáleží na tom, či máte najvyšší, alebo ten najnižší O2 Paušál, neobmedzujeme vás ani keď ste firemným zákazníkom. Všetci naši zákazníci majú totiž od 1. júla do 31. augusta odchádzajúce roamingové hovory z krajín Európskej únie účtované domácou tarifou. Inými slovami, uskutočnený hovor v zahraničí má domácu cenu, tá roamingová išla na prázdniny. Ak teda voláte s O2 Fér za 13 centov, hovor z Francúzska budeme účtovať len v cene 13 centov za minútu bez akéhokoľvek roamingového poplatku. Ak voláte s O2 Paušálom za 10 centov, minútu volania v roamingu vám budeme účtovať len v tejto cene. Firemní zákazníci budú volať za 12 centov za minútu. Netreba zabúdať na sekundovú tarifikáciu, ktorú uplatňujeme na celom svetea vďaka ktorej máte cenu volaní omnoho výhodnejšiu. Bez viazanosti, bez aktivačného poplatku, pre všetkých O2 zákazníkov, automaticky.

Aby vám to fungovalo, nezabudnite si deaktivovať iné roamingové služby.

Najrýchlejšia 4G sieť v Čechách za ceny ako doma

Ešte pred rokom sme priniesli roamingové volania, SMS správy, či dáta v Českej republike za ceny ako doma. Využívanie internetu vám v Česku ešte viac spríjemníme. V polovici prázdnin sprístupníme najrýchlejšiu českú sieť, ktorá pokrýva 95 % populácie, za slovenské ceny samozrejme. To pre vás urobí len O2. A aby sa nezabudlo, len s nami máte najvýhodnejšiu cenu dát, náš EU internet len za 2 eurá s objemom až 25 MB vám postačí na pohodlné využívanie e-mailu a sociálnych sietí.

viac info na www.o2.sk

Volania do EÚ

02volania-eu490x240px-r924_res.jpg

Volania v CZ

02volania-cz490x200px-r487_res.jpg

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.