Nedeľa, 8. december, 2019 | Meniny má Marína

Hugo Boss odemyká dámská srdce dokonalými vůněmi

Hugo Boss se postaral o vznik celé řady úspěšných dámských parfémů, které svojí vůní probudí vášeň v každé ženě. S novou kolekcí parfémů Hugo Boss se stanete pro každého muže neodolatelnými.

Německá společnost si na seznamu svých úspěšných vůní vede vášnivou Boss Orange, která získala cenu Prix du Parfums Marie Claire Czech Republic 2009. Dále je to něžná a hřejivá Boss Femme, případně rafinovaná Boss Woman, která je doplněná i kolekcí sportovního oblečení.

hugo bossHugo Boss zaujme především moderní, sebejisté, energické a nespoutané jedince, kteří se nespokojí s málem, kteří chtějí podtrhnout svou jedinečnost a osobitost.

Značka Hugo Boss se též rozděluje na Boss Black – pánskou (zahájenou v roce 1970), dále je to Boss Orange – pánská (1999), Boss Selection – pánská (2003, uváděná na trh jako kvalitnější a s větším zaměřením na design), Boss Green – pánská (obnovená v roce 2003, orientovaná na sportovní kolekci Golf) a nakonec Hugo – pánská (1993).

hugo bossHugo Boss XX Woman je skladbou liči, baseti rýže, jasmínu a santalového dřeva. To vše je přirozeně odlišné, a zároveň to patří k sobě, Hugo Boss XX je dámskou alternativou parfému Hugo Boss XY, který v reklamním spotu propagoval tehdy ještě model – Jonathan Rhys Meyers. Tyto vůně pro něj a ji do sebe zapadají tak jako vy a vaše druhá polovička. A přesně pro tyto účely byla série s názvy lidských chromozomů XX a XY navržena. I přes veškeré odlišnosti v pohlaví nebo povaze, páry zkrátka patří k sobě, tak jako mix těchto vůní, které se spojí vjedno při vašem dotyku.

Elegantně balená, parfémovaná voda Hugo Boss - Boss Nuit Pour Femme, která je elegantní, jako sama vytříbená společnost v konzervativní černi, se skládá z bílé broskve, fialky, jasmínu, bílých květů, aldehydů a dalších. Jedná se o svůdnou a přitažlivou vůni, která je inspirovaná ženskostí a stylem, možná snad ženskými koktejlovými šaty. Podporuje ženské sebevědomí, dráždí a miluje.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.