Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Nitra – Bratislava a späť len za 3 eurá s ARRIVA EXPRESSom

Pri dennom dochádzaní do hlavného mesta a späť môže cestujúci ušetriť až 20 eur mesačne.

Cestujúci na trase Nitra – Bratislava – Nitra, ktorí využijú služby ARRIVA EXPRESSu, zaplatia pri online nákupe spiatočného cestovného lístka na stránke www.arrivaexpress.sk len 3 eurá. Jednosmerný lístok stojí 2 eurá. Pri online nákupe získa cestujúci k cestovnému lístku automaticky aj miestenku zdarma.

20150612arrivafoto-autobus-na-ceste-r987_res.jpg

Najväčší súkromný autobusový dopravca na Slovensku tak reaguje jednak na zvýšený záujem o cestovanie spojený s nadchádzajúcimi prázdninami, ale aj na potreby cestujúcich, ktorí denne dochádzajú za prácou do hlavného mesta. „Autobusy ARRIVA EXPRESS jazdia na tejto linke 12 krát denne a počas pracovných dní dokonca každú hodinu. Navyše, vďaka tomu, že naše autobusy stoja aj v ďalších mestách na trase, obslúžime Nitranov a aj cestujúcich z okolitých miest,“ hovorí generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku László Ivan .

20150612arrivagmlaszlo-ivan-r409_res.jpg

Pri kúpe spiatočného cestového lístka na trase Nitra – Bratislava – Nitra cez stránku www.arrivaexpress.sk ušetrí cestujúci 1 euro, čo pri dennom dochádzaní (20 pracovných dní) predstavuje mesačnú úsporu až 20 eur. „Ďalšou výhodou pri nákupe lístkov online na našej novej webovej stránke je, že cestujúci neplatia za miestenky a majú možnosť prepravy jednej batožiny v batožinovou priestore zdarma,“ dodáva L. Ivan. ARRIVA zároveň spúšťa pre svojich zákazníkov aj vernostný program. Za každý online nákup cestovných lístkov je možné získať kredity, ktoré sa následne dajú vymeniť za cestovný lístok.

ARRIVA na Slovensku prevádzkuje 11 diaľkových liniek ARRIVA EXPRESS, ktoré poskytujú cestujúcim vysoký komfort služieb a bezpečnosť cestovania modernými autobusmi. Jeho súčasťou je aj bezplatné WiFi pripojenie na internet, už spomínaná možnosť online nákupu cestovných lístkov či zákaznícka linka poskytujúca všetky potrebné informácie 7 dní v týždni.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.