Tipujte hokejového šéfa!

Hokej je spoločne s futbalom najpopulárnejším športom v našich končinách. Nie je preto prekvapením, že voľba nového šéfa najvyššieho hokejového orgánu zaujíma širokú, nielen športovú, verejnosť.

Hokej je spoločne s futbalom najpopulárnejším športom v našich končinách. Nie je preto prekvapením, že voľba nového šéfa najvyššieho hokejového orgánu zaujíma širokú, nielen športovú, verejnosť.

Bookmakeri Niké tento záujem vnímajú, preto dávajú príležitosť si rozhodnutie zástupcov klubov i zväzu natipovať.
Kto bude novým prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja?

Zostane Igor Nemeček hokejovým prezidentom aj na nasledujúce štyri roky? Pri vklade 10 eur by na vaše konto pribudol 1,95 násobok tejto sumy. Ak by ale uspel jeho protikandidát Richard Lintner, váš vklad by bol vynásobený kurzom 1,70. Možné tiež je, že do hry vstúpi aj niekto iný. Ďalšieho adepta totiž môžu pred samotnou voľbou navrhnúť delegáti zväzu. To sa ale neočakáva.

O novom hokejovom šéfovi rozhodnú delegáti SZĽH na kongrese vo štvrtok
25. júna. Využite túto jedinečnú príležitosť.

6261      I. Nemeček          2,10

6262      R. Lintner            1,60

6263      Iný kandidát        15

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.