Tipujte hokejového šéfa!

Hokej je spoločne s futbalom najpopulárnejším športom v našich končinách. Nie je preto prekvapením, že voľba nového šéfa najvyššieho hokejového orgánu zaujíma širokú, nielen športovú, verejnosť.

Hokej je spoločne s futbalom najpopulárnejším športom v našich končinách. Nie je preto prekvapením, že voľba nového šéfa najvyššieho hokejového orgánu zaujíma širokú, nielen športovú, verejnosť.

Bookmakeri Niké tento záujem vnímajú, preto dávajú príležitosť si rozhodnutie zástupcov klubov i zväzu natipovať.
Kto bude novým prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja?

Zostane Igor Nemeček hokejovým prezidentom aj na nasledujúce štyri roky? Pri vklade 10 eur by na vaše konto pribudol 1,95 násobok tejto sumy. Ak by ale uspel jeho protikandidát Richard Lintner, váš vklad by bol vynásobený kurzom 1,70. Možné tiež je, že do hry vstúpi aj niekto iný. Ďalšieho adepta totiž môžu pred samotnou voľbou navrhnúť delegáti zväzu. To sa ale neočakáva.

O novom hokejovom šéfovi rozhodnú delegáti SZĽH na kongrese vo štvrtok
25. júna. Využite túto jedinečnú príležitosť.

6261      I. Nemeček          2,10

6262      R. Lintner            1,60

6263      Iný kandidát        15

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.