Tipujte hokejového šéfa!

Hokej je spoločne s futbalom najpopulárnejším športom v našich končinách. Nie je preto prekvapením, že voľba nového šéfa najvyššieho hokejového orgánu zaujíma širokú, nielen športovú, verejnosť.

Hokej je spoločne s futbalom najpopulárnejším športom v našich končinách. Nie je preto prekvapením, že voľba nového šéfa najvyššieho hokejového orgánu zaujíma širokú, nielen športovú, verejnosť.

Bookmakeri Niké tento záujem vnímajú, preto dávajú príležitosť si rozhodnutie zástupcov klubov i zväzu natipovať.
Kto bude novým prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja?

Zostane Igor Nemeček hokejovým prezidentom aj na nasledujúce štyri roky? Pri vklade 10 eur by na vaše konto pribudol 1,95 násobok tejto sumy. Ak by ale uspel jeho protikandidát Richard Lintner, váš vklad by bol vynásobený kurzom 1,70. Možné tiež je, že do hry vstúpi aj niekto iný. Ďalšieho adepta totiž môžu pred samotnou voľbou navrhnúť delegáti zväzu. To sa ale neočakáva.

O novom hokejovom šéfovi rozhodnú delegáti SZĽH na kongrese vo štvrtok
25. júna. Využite túto jedinečnú príležitosť.

6261      I. Nemeček          2,10

6262      R. Lintner            1,60

6263      Iný kandidát        15

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.