Kto to zaplatí, vy alebo poistka?

Opäť je tu sezóna výletov a dovoleniek. Ktovie kam až vás kroky a letné cesty zavedú a čo vás postretne... Nezabudnite si pribaliť vhodné cestovné poistenie.

BRATISLAVA 23. júna - Nestačí mať cestovné poistenie, ale mať poistenie adekvátne k destinácii, charakteru a dĺžke pobytu či možným rizikám. Dobre zvolené poistenie pre konkrétny typ cesty v správnej chvíli pomôže a ušetrí nemalé náklady. Cestovné poistenie môže mať rôzny rozsah krytia a limity plnenia, a to je v prípade poistnej udalosti rozhodujúce. Venujte preto dostatočnú pozornosť tomu, čo pre vás môže byť užitočné a či to máte v poistení zahrnuté.

Možnosti cestovného poistenia vo Wüstenrot poisťovni z rôznych hľadísk:

Dĺžka pobytu: krátkodobé cestovné poistenie (do 90 dní) • ročné poistenie (do 180 dní) • ročné poistenie (nepretržitý ročný pobyt) • krátkodobé alebo ročné poistenie – zásah horskej služby v SR

Cieľová destinácia: susedné štáty SR (zvýhodnená sadzba: ČR, Rakúsko, Maďarsko, Ukrajina, Poľsko) • Európa a Stredomorie (Turecko, Tunisko, Izrael, Kanárske ostrovy, Egypt) • svet

Rozsah krytia: liečebné náklady • trvalé následky v dôsledku úrazu* • zodpovednosť za škodu (na zdraví a na majetku)* • batožina a strata dokladov • meškanie batožiny • právna ochrana • storno zájazdu a nevyužitá dovolenka • technická pomoc a odťah vozidla // * možnosť zvoliť si výšku poistnej sumy

Rozšírené krytie: rodina • vyšší vek • pracovná cesta • pracovná cesta riziková • šport

Ak už nejaké cestovné poistenie máte, preverte si, čo zahŕňa a  podľa potreby si dopoistite, čo vám chýba a mohlo by sa hodiť. Napríklad poistenie zásahu horskej služby v SR, ak sa chystáte na hory. Vo Wüstenrot poisťovni je dojednateľné aj samostatne. Aktívna dovolenka a športové zážitky patria k letu. Trochu opatrnosti však tiež. Zvlášť, ak sú "členmi výpravy" aj neplnoleté a neposedné deti. Poistenie zodpovednosti za škodu vtedy môže prísť vhod. Výšky poistného sa obávať nemusíte.  Rodina, dve dospelé osoby do 69 rokov a deti do 21 rokov, má vo Wüstenrote rodinnú zľavu až do 60 %. Široké poistné krytie tak získa za skvelú cenu.

Zabezpečte sa včas, cestovné poistenie si môžete uzavrieť aj z pohodlia domova na www.wuestenrot.sk
Kontakt: 0850 60 60 60

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.