Kto to zaplatí, vy alebo poistka?

Opäť je tu sezóna výletov a dovoleniek. Ktovie kam až vás kroky a letné cesty zavedú a čo vás postretne... Nezabudnite si pribaliť vhodné cestovné poistenie.

BRATISLAVA 23. júna - Nestačí mať cestovné poistenie, ale mať poistenie adekvátne k destinácii, charakteru a dĺžke pobytu či možným rizikám. Dobre zvolené poistenie pre konkrétny typ cesty v správnej chvíli pomôže a ušetrí nemalé náklady. Cestovné poistenie môže mať rôzny rozsah krytia a limity plnenia, a to je v prípade poistnej udalosti rozhodujúce. Venujte preto dostatočnú pozornosť tomu, čo pre vás môže byť užitočné a či to máte v poistení zahrnuté.

Možnosti cestovného poistenia vo Wüstenrot poisťovni z rôznych hľadísk:

Dĺžka pobytu: krátkodobé cestovné poistenie (do 90 dní) • ročné poistenie (do 180 dní) • ročné poistenie (nepretržitý ročný pobyt) • krátkodobé alebo ročné poistenie – zásah horskej služby v SR

Cieľová destinácia: susedné štáty SR (zvýhodnená sadzba: ČR, Rakúsko, Maďarsko, Ukrajina, Poľsko) • Európa a Stredomorie (Turecko, Tunisko, Izrael, Kanárske ostrovy, Egypt) • svet

Rozsah krytia: liečebné náklady • trvalé následky v dôsledku úrazu* • zodpovednosť za škodu (na zdraví a na majetku)* • batožina a strata dokladov • meškanie batožiny • právna ochrana • storno zájazdu a nevyužitá dovolenka • technická pomoc a odťah vozidla // * možnosť zvoliť si výšku poistnej sumy

Rozšírené krytie: rodina • vyšší vek • pracovná cesta • pracovná cesta riziková • šport

Ak už nejaké cestovné poistenie máte, preverte si, čo zahŕňa a  podľa potreby si dopoistite, čo vám chýba a mohlo by sa hodiť. Napríklad poistenie zásahu horskej služby v SR, ak sa chystáte na hory. Vo Wüstenrot poisťovni je dojednateľné aj samostatne. Aktívna dovolenka a športové zážitky patria k letu. Trochu opatrnosti však tiež. Zvlášť, ak sú "členmi výpravy" aj neplnoleté a neposedné deti. Poistenie zodpovednosti za škodu vtedy môže prísť vhod. Výšky poistného sa obávať nemusíte.  Rodina, dve dospelé osoby do 69 rokov a deti do 21 rokov, má vo Wüstenrote rodinnú zľavu až do 60 %. Široké poistné krytie tak získa za skvelú cenu.

Zabezpečte sa včas, cestovné poistenie si môžete uzavrieť aj z pohodlia domova na www.wuestenrot.sk
Kontakt: 0850 60 60 60

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.