ARRIVA ponúka za online nákup cestovných lístkov bonus 7,50 EUR

Prvých 150 cestujúcich, ktorí si do konca júla 2015 vytvoria ARRIVA KONTO získa kredit na nákup cestovných lístkov

Najväčší súkromný autobusový dopravca na Slovensku, spoločnosť ARRIVA, znížil na leto cenu cestovného na trase  Nitra - Bratislava a späť. Cestujúci, ktorí využijú služby ARRIVA EXPRESSu, zaplatia pri online nákupe na stránke www.arrivaexpress.sk len 3 eurá za spiatočný a 2 eurá za jednosmerný lístok.  Okrem zníženej ceny však teraz môžu pri online nákupe až do konca júla získať aj ďalší bonus v podobe kreditu vo výške 7,50 EUR.

ARRIVA k zvýhodnenému online nákupu cestovných lístkov pridáva aj možnosť získať kredit vo výške 7,50 EUR. Ten získa prvých 150 zákazníkov, ktorí sa do 31. júla 2015 zaregistrujú na stránke https://listky.arrivaexpress.sk/, vytvoria si svoje ARRIVA KONTO a kúpia si aspoň jeden online lístok.

dsc0513-r329_res.jpg
  Diaľková autobusová doprava „ARRIVA EXPRESS"

Jednorázovým bonusom výhody vernostného programu ARRIVA EXPRESS nekončia. Za každé euro zaplatené pri online nákupe sa cestujúcemu automaticky pripíše na jeho ARRIVA KONTO aj jeden kredit v hodnote 5 eurocentov, čím v konečnom dôsledku získa vždy zľavu 5% z ceny cestovného. Kredity si neskôr môže cestujúci vymeniť za nákup ďalšieho cestovného lístka.

Online nákup cestovných lístkov je pohodlnejšou aj lacnejšou alternatívou k tradičnému nákupu cestovného. Pri kúpe spiatočného cestového lístka na trase Nitra – Bratislava – Nitra cez stránku www.arrivaexpress.sk ušetrí cestujúci 1 euro, čo pri dennom dochádzaní (20 pracovných dní) predstavuje mesačnú úsporu až 20 eur. K cestovnému lístku získa cestujúci automaticky zdarma aj miestenku a prepravu 1 ks batožiny v batožinovom priestore.

dsc0492-r282_res.jpg
  Diaľková autobusová doprava „ARRIVA EXPRESS"

Autobusy ARRIVA EXPRESS jazdia na tejto linke 12 krát denne a stoja aj v ďalších mestách na trase, takže okrem Nitranov dopravca obslúži aj cestujúcich z okolitých miest. Celkovo ARRIVA na Slovensku prevádzkuje 11 diaľkových liniek ARRIVA EXPRESS, ktoré poskytujú vysoký komfort služieb a bezpečnosť cestovania modernými autobusmi. Jeho súčasťou je aj bezplatné WiFi pripojenie na internet, už spomínaná možnosť online nákupu cestovných lístkov či zákaznícka linka poskytujúca všetky potrebné informácie 7 dní v týždni.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch