Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

ARRIVA ponúka za online nákup cestovných lístkov bonus 7,50 EUR

Prvých 150 cestujúcich, ktorí si do konca júla 2015 vytvoria ARRIVA KONTO získa kredit na nákup cestovných lístkov

Najväčší súkromný autobusový dopravca na Slovensku, spoločnosť ARRIVA, znížil na leto cenu cestovného na trase  Nitra - Bratislava a späť. Cestujúci, ktorí využijú služby ARRIVA EXPRESSu, zaplatia pri online nákupe na stránke www.arrivaexpress.sk len 3 eurá za spiatočný a 2 eurá za jednosmerný lístok.  Okrem zníženej ceny však teraz môžu pri online nákupe až do konca júla získať aj ďalší bonus v podobe kreditu vo výške 7,50 EUR.

ARRIVA k zvýhodnenému online nákupu cestovných lístkov pridáva aj možnosť získať kredit vo výške 7,50 EUR. Ten získa prvých 150 zákazníkov, ktorí sa do 31. júla 2015 zaregistrujú na stránke https://listky.arrivaexpress.sk/, vytvoria si svoje ARRIVA KONTO a kúpia si aspoň jeden online lístok.

dsc0513-r329_res.jpg
  Diaľková autobusová doprava „ARRIVA EXPRESS"

Jednorázovým bonusom výhody vernostného programu ARRIVA EXPRESS nekončia. Za každé euro zaplatené pri online nákupe sa cestujúcemu automaticky pripíše na jeho ARRIVA KONTO aj jeden kredit v hodnote 5 eurocentov, čím v konečnom dôsledku získa vždy zľavu 5% z ceny cestovného. Kredity si neskôr môže cestujúci vymeniť za nákup ďalšieho cestovného lístka.

Online nákup cestovných lístkov je pohodlnejšou aj lacnejšou alternatívou k tradičnému nákupu cestovného. Pri kúpe spiatočného cestového lístka na trase Nitra – Bratislava – Nitra cez stránku www.arrivaexpress.sk ušetrí cestujúci 1 euro, čo pri dennom dochádzaní (20 pracovných dní) predstavuje mesačnú úsporu až 20 eur. K cestovnému lístku získa cestujúci automaticky zdarma aj miestenku a prepravu 1 ks batožiny v batožinovom priestore.

dsc0492-r282_res.jpg
  Diaľková autobusová doprava „ARRIVA EXPRESS"

Autobusy ARRIVA EXPRESS jazdia na tejto linke 12 krát denne a stoja aj v ďalších mestách na trase, takže okrem Nitranov dopravca obslúži aj cestujúcich z okolitých miest. Celkovo ARRIVA na Slovensku prevádzkuje 11 diaľkových liniek ARRIVA EXPRESS, ktoré poskytujú vysoký komfort služieb a bezpečnosť cestovania modernými autobusmi. Jeho súčasťou je aj bezplatné WiFi pripojenie na internet, už spomínaná možnosť online nákupu cestovných lístkov či zákaznícka linka poskytujúca všetky potrebné informácie 7 dní v týždni.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

9 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu