Inovátorské firmy zdolali najvyšší vrch Slovenska

Čo spája spoločnosť HOUR spol. s r.o., Embraco Slovakia s.r.o. a Wincor Nixdorf s.r.o.?

Čo spája spoločnosť HOUR spol. s r.o., Embraco Slovakia s.r.o. a Wincor Nixdorf s.r.o.? Každá pôsobí v úplne inej oblasti a predsa majú niečo spoločné. Veľké nadšenie pre inovácie, zefektívňovanie pracovných činností a postupov a zdolávanie nových výziev

Slovenská softvérová spoločnosť HOUR s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v oblasti HR v spolupráci so spoločnosťou Wincor Nixdor, popredným výrobcom a dodávateľom informačných systémov pre oblasť bankovníctva a maloobchodu, spojili svoje skúsenosti a schopnosti a vytvorili riešenie 24 hodinový personálny asistent.

Od tohto momentu spojenia už uplynul nejaký čas. Spomenuté spojenie však neostalo len na biznis úrovni. Prinieslo to aj zaujímavú výzvu a cieľ, vystúpiť s prvým zákazníkom, ktorý si zakúpi riešenie 24 hodinový personálny asistent na najvyšší vrch Slovenska, Gerlach.

Prvým zákazníkom, ktorý sa rozhodol využívať výhody riešenia 24HPA, a tým zefektívniť HR procesy, šetriť čas a minimalizovať administratívu svojim zamestnancom, je spoločnosť Embraco Slovakia, ktorá je na svetovej špičke vo výrobe a vývoji hermetických kompresorov a kondenzačných jednotiek a je najväčším zamestnávateľom v regióne dolného Spiša.

Ako vznikol nápad spoločného výstupu na Gerlach spomína Rastislav Wӧlcz, riaditeľ sekcie stratégie a rozvoja spoločnosti HOUR: „Na situáciu, kedy vznikla myšlienka výstupu na Gerlach si pamätám veľmi dobre. S nápadom prišiel vtedajší riaditeľ pre Indirect sales CEE Wincor Nixdorf pán Ondrej Tunega. Sedeli sme na obede v Demänovskej doline počas konferencie „PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI V RIADENÍ ĽUDSKÝCH ZDROJOV“, kde sme naše nové riešenie „ESS - 24 hodinový personálny asistent“ prezentovali. Dali sme si spoločne záväzok, že po získaní prvej zákazky vystúpime spolu  so zástupcom prvého zákazníka na Gerlach.“

Dňa 5.6.2015 zástupcovia spoločností HOUR, Wincor Nixdorf a Embraco Slovakia  úspešne vystúpili na vrchol Gerlachovského štítu vo výške 2.654,4 m.n.m. Výstup patrí kondične a technicky k náročnejším, no nádherný výhľad bol dostatočným ohodnotením vynaložených síl.

„Sme veľmi radi, že sa nám s našim dlhoročným dodávateľom, spoločnosťou HOUR, podarilo implementovať  v skutku inovatívne riešenie 24HPA. Vynikajúcemu nápadu v podobe výstupu na Gerlach sa jednoducho nedalo povedať nie. Teší nás, že aj naša vlajka mohla viať v krásny slnečný deň na najvyššom vrchu Slovenska“ hodnotí výstup Tomáš Dravecký zo spoločnosti Embraco Slovakia.

Album s fotkami z výstupu spoločností na Gerlach si môžete pozrieť TU.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  2. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  2. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  5. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  6. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  7. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  8. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 767
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 625
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 458
  4. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 444
  5. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 3 370
  6. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 031
  7. Barbora Andrešičová: Som majsterka protikladov 2 983
  8. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 2 925
SkryťVypnúť reklamu

Nové pivné kúpele a bazén s tryskami a protiprúdom. Jedinečný resort s hotelovým servisom štartuje novú sezónu s novinkami.

INZERCIA 8 h

Pre všetkých ľudí čo trpia bolesťami, a majú málo relaxu, sme pripravili zvýhodnenú ponuku masážnych kresiel s dopravou zdarma.

INZERCIA 8 h

Metropolis púta pozornosť svojím vzhľadom v tvare písmena M, ale aj tým najvyšším štandardom bývania a služieb.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu