Inovátorské firmy zdolali najvyšší vrch Slovenska

Čo spája spoločnosť HOUR spol. s r.o., Embraco Slovakia s.r.o. a Wincor Nixdorf s.r.o.?

Čo spája spoločnosť HOUR spol. s r.o., Embraco Slovakia s.r.o. a Wincor Nixdorf s.r.o.? Každá pôsobí v úplne inej oblasti a predsa majú niečo spoločné. Veľké nadšenie pre inovácie, zefektívňovanie pracovných činností a postupov a zdolávanie nových výziev

Slovenská softvérová spoločnosť HOUR s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v oblasti HR v spolupráci so spoločnosťou Wincor Nixdor, popredným výrobcom a dodávateľom informačných systémov pre oblasť bankovníctva a maloobchodu, spojili svoje skúsenosti a schopnosti a vytvorili riešenie 24 hodinový personálny asistent.

Od tohto momentu spojenia už uplynul nejaký čas. Spomenuté spojenie však neostalo len na biznis úrovni. Prinieslo to aj zaujímavú výzvu a cieľ, vystúpiť s prvým zákazníkom, ktorý si zakúpi riešenie 24 hodinový personálny asistent na najvyšší vrch Slovenska, Gerlach.

Prvým zákazníkom, ktorý sa rozhodol využívať výhody riešenia 24HPA, a tým zefektívniť HR procesy, šetriť čas a minimalizovať administratívu svojim zamestnancom, je spoločnosť Embraco Slovakia, ktorá je na svetovej špičke vo výrobe a vývoji hermetických kompresorov a kondenzačných jednotiek a je najväčším zamestnávateľom v regióne dolného Spiša.

Ako vznikol nápad spoločného výstupu na Gerlach spomína Rastislav Wӧlcz, riaditeľ sekcie stratégie a rozvoja spoločnosti HOUR: „Na situáciu, kedy vznikla myšlienka výstupu na Gerlach si pamätám veľmi dobre. S nápadom prišiel vtedajší riaditeľ pre Indirect sales CEE Wincor Nixdorf pán Ondrej Tunega. Sedeli sme na obede v Demänovskej doline počas konferencie „PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI V RIADENÍ ĽUDSKÝCH ZDROJOV“, kde sme naše nové riešenie „ESS - 24 hodinový personálny asistent“ prezentovali. Dali sme si spoločne záväzok, že po získaní prvej zákazky vystúpime spolu  so zástupcom prvého zákazníka na Gerlach.“

Dňa 5.6.2015 zástupcovia spoločností HOUR, Wincor Nixdorf a Embraco Slovakia  úspešne vystúpili na vrchol Gerlachovského štítu vo výške 2.654,4 m.n.m. Výstup patrí kondične a technicky k náročnejším, no nádherný výhľad bol dostatočným ohodnotením vynaložených síl.

„Sme veľmi radi, že sa nám s našim dlhoročným dodávateľom, spoločnosťou HOUR, podarilo implementovať  v skutku inovatívne riešenie 24HPA. Vynikajúcemu nápadu v podobe výstupu na Gerlach sa jednoducho nedalo povedať nie. Teší nás, že aj naša vlajka mohla viať v krásny slnečný deň na najvyššom vrchu Slovenska“ hodnotí výstup Tomáš Dravecký zo spoločnosti Embraco Slovakia.

Album s fotkami z výstupu spoločností na Gerlach si môžete pozrieť TU.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.