Inovátorské firmy zdolali najvyšší vrch Slovenska

Čo spája spoločnosť HOUR spol. s r.o., Embraco Slovakia s.r.o. a Wincor Nixdorf s.r.o.?

Čo spája spoločnosť HOUR spol. s r.o., Embraco Slovakia s.r.o. a Wincor Nixdorf s.r.o.? Každá pôsobí v úplne inej oblasti a predsa majú niečo spoločné. Veľké nadšenie pre inovácie, zefektívňovanie pracovných činností a postupov a zdolávanie nových výziev

Slovenská softvérová spoločnosť HOUR s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v oblasti HR v spolupráci so spoločnosťou Wincor Nixdor, popredným výrobcom a dodávateľom informačných systémov pre oblasť bankovníctva a maloobchodu, spojili svoje skúsenosti a schopnosti a vytvorili riešenie 24 hodinový personálny asistent.

Od tohto momentu spojenia už uplynul nejaký čas. Spomenuté spojenie však neostalo len na biznis úrovni. Prinieslo to aj zaujímavú výzvu a cieľ, vystúpiť s prvým zákazníkom, ktorý si zakúpi riešenie 24 hodinový personálny asistent na najvyšší vrch Slovenska, Gerlach.

Prvým zákazníkom, ktorý sa rozhodol využívať výhody riešenia 24HPA, a tým zefektívniť HR procesy, šetriť čas a minimalizovať administratívu svojim zamestnancom, je spoločnosť Embraco Slovakia, ktorá je na svetovej špičke vo výrobe a vývoji hermetických kompresorov a kondenzačných jednotiek a je najväčším zamestnávateľom v regióne dolného Spiša.

Ako vznikol nápad spoločného výstupu na Gerlach spomína Rastislav Wӧlcz, riaditeľ sekcie stratégie a rozvoja spoločnosti HOUR: „Na situáciu, kedy vznikla myšlienka výstupu na Gerlach si pamätám veľmi dobre. S nápadom prišiel vtedajší riaditeľ pre Indirect sales CEE Wincor Nixdorf pán Ondrej Tunega. Sedeli sme na obede v Demänovskej doline počas konferencie „PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI V RIADENÍ ĽUDSKÝCH ZDROJOV“, kde sme naše nové riešenie „ESS - 24 hodinový personálny asistent“ prezentovali. Dali sme si spoločne záväzok, že po získaní prvej zákazky vystúpime spolu  so zástupcom prvého zákazníka na Gerlach.“

Dňa 5.6.2015 zástupcovia spoločností HOUR, Wincor Nixdorf a Embraco Slovakia  úspešne vystúpili na vrchol Gerlachovského štítu vo výške 2.654,4 m.n.m. Výstup patrí kondične a technicky k náročnejším, no nádherný výhľad bol dostatočným ohodnotením vynaložených síl.

„Sme veľmi radi, že sa nám s našim dlhoročným dodávateľom, spoločnosťou HOUR, podarilo implementovať  v skutku inovatívne riešenie 24HPA. Vynikajúcemu nápadu v podobe výstupu na Gerlach sa jednoducho nedalo povedať nie. Teší nás, že aj naša vlajka mohla viať v krásny slnečný deň na najvyššom vrchu Slovenska“ hodnotí výstup Tomáš Dravecký zo spoločnosti Embraco Slovakia.

Album s fotkami z výstupu spoločností na Gerlach si môžete pozrieť TU.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.