Vodič nestihol zabrzdiť v kolóne. Nahradili mu aj spoluúčasť

Dopravné zápchy sú našou každodennou realitou a nevyhne sa im takmer žiadny motorista. Neustále dokola spojka, plyn, spojka, brzda, plyn.

Dopravné zápchy sú našou každodennou realitou a nevyhne sa im takmer žiadny motorista. Neustále dokola spojka, plyn, spojka, brzda, plyn. Takýto štýl jazdy si vyžaduje maximálne sústredenie. Stačí malá nepozornosť a máte o starosť navyše. Potvrdiť to môže aj pán Michal, ktorý nestihol včas zabrzdiť a so svojím novým Rapidom narazil do auta pred ním. Opravu zveril autorizovanému servisu a urobil dobre. ŠKODA mu okrem poškodených častí nahradila aj spoluúčasť.

Na riešenie vzniknutej situácie využívajú motoristi predovšetkým havarijné poistenie, ktoré však vo väčšine prípadov obsahuje aj spoluúčasť. Tou sa majiteľ vozidla podieľa určitým percentom na krytí nákladov na opravu, čo nie je lacná záležitosť. Pán Michal mal uzavreté havarijné poistenie so spoluúčasťou vo výške minimálne 166 eur alebo 5 % z celkovej výšky poistnej udalosti. „Pri výbere poistenia som hľadal zlatú strednú cestu a 5-percentná spoluúčasť sa mi zdala byť optimálnym riešením najmä z pohľadu ceny. Keď však musíte túto sumu reálne zaplatiť, to už je iná pesnička,“ hovorí Michal.

Pri výbere servisu nezaváhal ani minútu. Opravu zveril najbližšiemu autorizovanému servisu ŠKODA a urobil dobre hneď z dvoch dôvodov. Ten prvý nebol prekvapením, keďže vedel, že na autorizovaný servis sa môže spoľahnúť čo sa týka profesionálneho prístupu aj kvality opravy. Druhý dôvod však naopak prekvapením bol, aj keď rovnako pozitívnym. Keď sa od servisného poradcu dozvedel, že ŠKODA mu nahradí aj spoluúčasť formou poukazu, neskrýval nadšenie: „Toto mi v mojej situácii naozaj dvihlo náladu. Poukaz za náhradu spoluúčasti využijem s veľkou radosťou. Čakáme totiž prírastok do rodiny a originál detská sedačka ŠKODA sa nám bude nesmierne hodiť,“ dodáva budúci otec rodiny.

Zverte opravu vášho auta po poistnej udalosti aj vy autorizovanému servisu ŠKODA a okrem profesionálnej starostlivosti získate aj možnosť náhrady spoluúčasti z havarijného poistenia s novým unikátnym projektom ŠKODA Spoluúčasť. Po vyriešení poistnej udalosti vám autorizovaný servisný partner ŠKODA vystaví Poukaz na náhradu spoluúčasti až do výšky 166 eur.

Výhody riešenia poistnej udalosti v autorizovaných servisoch ŠKODA:

• Pri riešení poistných udalostí vám nahradia škodu až do výšky 166 eur formou poukazu
  • Poukaz môžete použiť na autorizované servisné služby, ŠKODA Originálne dielce a ŠKODA Originálne príslušenstvo podľa vášho výberu po dobu jedného roka
  • Pri riešení poistných udalostí máte k dispozícii náhradné vozidlo podľa platných pravidiel pre náhradnú mobilitu
  • Opravu vášho vozidla vykoná profesionálne vyškolený personál v súlade s predpísanými normami výrobcu
  • Spoľahnúť sa môžete na moderné technické vybavenie servisov a najnovšie diagnostické prístroje

Výška príspevku na spoluúčasť sa odlišuje v závislosti od výšky spoluúčasti v rámci poistnej zmluvy. Viac informácií o nahradení výšky príspevku na spoluúčasť pri oprave vášho vozidla získate u participujúcich servisných partnerov ŠKODA alebo v pravidlách pre poskytnutie náhrady spoluúčasti.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut