Hľadáme dobrých susedov!

Poznáte ľudí, ktorí sú pre svoje okolie dobrými susedmi? Týždenníky MY, denník Korzár a Poštová banka hľadajú ľudí, ktorí si zaslúžia Vaše poďakovanie a možno aj zaujímavú výhru.

Je známe, že susedov si nevyberáme, ako aj to, že dobrý sused je na nezaplatenie. Každý deň sa spolu stretávame a prichádzame do rôznych situácií, ktoré musíme vzájomne riešiť a práve to je moment, kde je dobré susedské spolunažívanie veľkou výhodou. Hlavnou myšlienkou tohto projektu je  vyzdvihnutie pozitívnej stránky vzájomných susedských vzťahov a inšpirácia ich medzi sebou v tomto duchu budovať.

„Veľmi sa tešíme z projektu Dobrý sused, ktorý spája nielen ľudí zo všetkých regiónov Slovenska, ale spája aj nás ako banku s našimi klientmi, ktorým chceme byť vždy nablízku. Skutoční dobrí susedia neočakávajú odmenu a radi pomôžu. Je veľmi príjemné môcť sa im aj verejne poďakovať za ich úprimnú a nezištnú pomoc. Veríme, že aj vďaka tomuto projektu sa dozvieme o mnohých zaujímavých ľuďoch a ich (ne)všedných skutkoch,“ povedal Marek Mikle, riaditeľ odboru komunikácie Poštovej banky.

Ak máte vo svojom okolí suseda, ktorého si vážite, zapojte ho do našej súťaže a vyjadrite mu aj touto cestou svoju vďaku. Každý dobrý sused bude na základe toho zaradený do hlasovania,  na konci ktorého víťaz získa „kráľovský“ víkend pre dvoch priamo na Bojnickom zámku spolu s romantickou večerou, oddychom vo wellness a ďalšími zážitkami. Každý týždeň počas hlasovania tiež budeme žrebovať výhercov z radov hlasujúcich, ktorí získajú darčekovú kartu v hodnote 50 Eur od Poštovej banky.

Prihlasovací kupón ako aj ďalšie informácie nájdete už teraz v regionálnych týždenníkoch MY a v utorkovom vydaní denníka Korzár.

Prihlasovanie do súťaže trvá do 24.7.2015.

Súťaž podporili:

pbklogo-r115_res.jpg

kupele-r635_res.jpgbelasi-r637_res.jpgminigolf-r539_res.jpgzoo-bojnice-r883_res.jpg

Kompletné znenie štatútu súťaže nájdete tu (pdf).

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.