Hľadáme dobrých susedov!

Poznáte ľudí, ktorí sú pre svoje okolie dobrými susedmi? Týždenníky MY, denník Korzár a Poštová banka hľadajú ľudí, ktorí si zaslúžia Vaše poďakovanie a možno aj zaujímavú výhru.

Je známe, že susedov si nevyberáme, ako aj to, že dobrý sused je na nezaplatenie. Každý deň sa spolu stretávame a prichádzame do rôznych situácií, ktoré musíme vzájomne riešiť a práve to je moment, kde je dobré susedské spolunažívanie veľkou výhodou. Hlavnou myšlienkou tohto projektu je  vyzdvihnutie pozitívnej stránky vzájomných susedských vzťahov a inšpirácia ich medzi sebou v tomto duchu budovať.

„Veľmi sa tešíme z projektu Dobrý sused, ktorý spája nielen ľudí zo všetkých regiónov Slovenska, ale spája aj nás ako banku s našimi klientmi, ktorým chceme byť vždy nablízku. Skutoční dobrí susedia neočakávajú odmenu a radi pomôžu. Je veľmi príjemné môcť sa im aj verejne poďakovať za ich úprimnú a nezištnú pomoc. Veríme, že aj vďaka tomuto projektu sa dozvieme o mnohých zaujímavých ľuďoch a ich (ne)všedných skutkoch,“ povedal Marek Mikle, riaditeľ odboru komunikácie Poštovej banky.

Ak máte vo svojom okolí suseda, ktorého si vážite, zapojte ho do našej súťaže a vyjadrite mu aj touto cestou svoju vďaku. Každý dobrý sused bude na základe toho zaradený do hlasovania,  na konci ktorého víťaz získa „kráľovský“ víkend pre dvoch priamo na Bojnickom zámku spolu s romantickou večerou, oddychom vo wellness a ďalšími zážitkami. Každý týždeň počas hlasovania tiež budeme žrebovať výhercov z radov hlasujúcich, ktorí získajú darčekovú kartu v hodnote 50 Eur od Poštovej banky.

Prihlasovací kupón ako aj ďalšie informácie nájdete už teraz v regionálnych týždenníkoch MY a v utorkovom vydaní denníka Korzár.

Prihlasovanie do súťaže trvá do 24.7.2015.

Súťaž podporili:

pbklogo-r115_res.jpg

kupele-r635_res.jpgbelasi-r637_res.jpgminigolf-r539_res.jpgzoo-bojnice-r883_res.jpg

Kompletné znenie štatútu súťaže nájdete tu (pdf).

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.