Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

Vneste do svojho vzťahu trochu hravosti a luxusu!

Zľavomat vám v spolupráci s overenými partnermi prináša exkluzívne zážitky, ktoré okorenia váš vzťah i život!

Potrebujete oživiť vzťah alebo urobiť dojem na niekoho, na kom vám veľmi záleží? Vyskúšajte prekvapenie a doprajte vám obom tajné rande! Spoločné adrenalínové zážitky patria podľa psychológov k najdôležitejším tehličkám, ktoré budujú silný a dlhotrvajúci vzťah.

,,Zážitky a dovolenky pre dvojice patria k najvyhľadávanejším ponukám na našom portáli Zľavomat.sk. Preto nestále vymýšľame niečo nové a originálne. Prvou lastovičkou bolo Romantické prekvapenie pre dvoch. Jeho tajomstvo spočíva v tom, že ani jeden z dvojice nebude vedieť na aké miesto bude zavezený, a aký program ich tam čaká. Zľava je vhodná pre všetkých, ktorí neradi organizujú alebo plánujú do detailu program a radi sa nechajú prekvapiť. Spolupracujeme len s overenými partnermi, ktorých starostlivo vyberá náš tím,“ uviedol Štefan Miho, marketingový manažér najväčšieho zľavového portálu Zľavomat.sk, ktorý patrí do skupiny Slevomat Group.

Prvú z radu Zľavomat tajných ponúk s názvom Luxusné romantické prekvapenie pre dvoch využili počas mája desiatky párov, ktorí boli ponukou nadšení.

Zľavomat do ponuky zašifroval nenápadné indície, jemne pošteklil zvedavosť a sľúbil zákazníkom, že prežijú večer svojho života. Prekvapenie sa oficiálne začalo, keď pred šťastným zaľúbeným párom zastavila limuzína od Lux Life Limo Limousine service, dopravný prostriedok ako vystrihnutý z rozprávky 21. storočia, v ktorej nie sú iba šťastné konce, ale aj šťastné začiatky.

K dokonalému rande patrí aj vyberaná gastronómia. A tak sa ďalšia stopa zmenila na splnený gurmánsky sen! Odvážni zaľúbenci vstúpili do exkluzívnej reštaurácie Parcafe v Bratislave, kde je každé jedlo zážitkom! Podávalo sa úžasné trojchodové menu s rafinovanou receptúrou a lahodným vínom.

,,Záujem o podobné zážitky nás skutočne prekvapil a pre veľký záujem plánujeme podobné tajné ponuky zaraďovať na Zľavomat.sk pravidelne. Našich zákazníkov by sme chceli prekvapiť nielen romantickým večerom, ale aj tajným výletom – napríklad víkendovým alebo týždenným pobytom na Slovensku či v zahraničí. Napriek rozšírenému tvrdeniu, že Slováci sú konzervatívni, predaj tajného prekvapenia prekonal všetky očakávania a je dôkazom, že naši zákazníci milujú dobrodružné aktivity a vybočenie z rutiny,“ dodal Štefan Miho.

Chcete vyskúšať naše ďalšie prekvapenie? Najbližšie sa podobne záhadnú výpravu so Zľavomatom môžete vybrať už počas leta.

Zdroj FOTO: Zľavomat.sk

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.