Detská dopravná univerzita 2015

Už v pondelok zasadnú do školských lavíc študenti ďalšieho ročníka Detskej dopravnej univerzity.

detská dopravná univerzita 2015

Už v pondelok zasadnú do školských lavíc študenti ďalšieho ročníka Detskej dopravnej univerzity. Počas dvoch týždňov sa mladí nadšenci sveta dopravy oboznámia s riadením a fungovaním cestnej, železničnej, leteckej a lodnej dopravy.

Slovenská cestná spoločnosť v spolupráci so Stavebnou fakultou Slovenskej technickej univerzity v Bratislave a spoločnosťou UNI&Co., a.s. organizuje v termíne od 6. – 17. júla 2015 už druhý ročník Detskej dopravnej univerzity. Cieľom tohto podujatia je oboznámiť študentov s problematikou dopravy a dopravnej infraštruktúry a podnietiť u nich záujem o túto oblasť.

detská dopravná univerzita 2015

Študenti Detskej dopravnej univerzity 2015 vo veku od 10 – 15 rokov v rámci programu navštívia centrálny dispečing a laboratórium Národnej diaľničnej spoločnosti, dopravné múzeum, lodný prístav, letisko, železničnú stanicu a vodné dielo. Oboznámia sa so správou a údržbou cestných komunikácií, naučia sa základy počítačového projektovania mostov, na vlastnej koži zažijú adrenalín na pretekárskom okruhu Slovakia ring v Orechovej Potôni a pravidlá bezpečnosti cestnej premávky si vyskúšajú na dopravnom ihrisku za asistencie Policajného zboru SR.

detská dopravná univerzita 2015

Detská dopravná univerzita vyvrcholí dňa 17. júla 2015 slávnostným odovzdaním absolventských diplomov.

Zuzana Fabianová,

Slovenská cestná spoločnosť

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.