Annemarie Borlind umožní poznat ingredience z celého světa

Annemarie Borlind na trhu dekorativní kosmetiky působí již přes padesát let. Zaměřuje se na vysoce účinné, ale vždy pouze přírodní produkty, které se starají o pleť, tělo a vaše vlasy. Dlouhá praxe uživatelek této značky se podepisuje na jejich udržovaném vzhledu, který popírá všechny přírodní zákonitosti…

Společnost přiznává použití ingrediencí z celého světa k tomu, aby docílila výsledku lidské dokonalosti. Zcela si však zachovává charakter přirozenosti a přírody. Každý produkt od Annemarie Borlind podléhá nejpřísnější kontrolou, splňuje nejnáročnější požadavky a disponuje certifikátem, zaručujícím, že výrobek neobsahuje živočišné výtažky, petrochemické deriváty nebo silikony. Tabu je rovněž testování na zvířatech a veškeré rostlinné látky, které jsou ve výrobku obsaženy, pocházejí jedině z kontrolovaného a organického pěstování rostlin. Na ty je dohlíženo během celého jejich pěstování. Kvalitu této značky dokazuje také přísný certifikát EcoControl.

annemarieCo se týče výrobků, má jich Annemarie Borlind opravdu pestrou škálu, nejvíce si vyberete především v rtěnkách, lescích na rty nebo v očních stínech. Právě ty je třeba představit. Annemarie Borlind oční stíny MONO Stone, MONO Black, MONO Mauve, MONO Plum, nebo případně MONO Silver a mnohé další vás ozdobí podle příležitosti. Decentní Annemarie Borlind oční stíny MONO Stone využiujete prakticky na cokoli, tak jako například kompaktní makeup Ivory nebo Annemarie Borlind barvu na líčka Magic Rose.

annemariePro citlivou pleť společnost nabízí Annemarie Borlind Beauty Pearls Anti-Pollution a Sensitive Sérum, které se zaměřuje na ochranu pleti před negativními vlivy životního prostředí. Dále revitalizuje a restrukturalizuje citlivou pokožku. Zpevňuje, zabraňuje zčervenání, nezanechává skvrny ani podráždění, zanechává pouze přirozený vzhled.

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.