Annemarie Borlind umožní poznat ingredience z celého světa

Annemarie Borlind na trhu dekorativní kosmetiky působí již přes padesát let. Zaměřuje se na vysoce účinné, ale vždy pouze přírodní produkty, které se starají o pleť, tělo a vaše vlasy. Dlouhá praxe uživatelek této značky se podepisuje na jejich udržovaném vzhledu, který popírá všechny přírodní zákonitosti…

Společnost přiznává použití ingrediencí z celého světa k tomu, aby docílila výsledku lidské dokonalosti. Zcela si však zachovává charakter přirozenosti a přírody. Každý produkt od Annemarie Borlind podléhá nejpřísnější kontrolou, splňuje nejnáročnější požadavky a disponuje certifikátem, zaručujícím, že výrobek neobsahuje živočišné výtažky, petrochemické deriváty nebo silikony. Tabu je rovněž testování na zvířatech a veškeré rostlinné látky, které jsou ve výrobku obsaženy, pocházejí jedině z kontrolovaného a organického pěstování rostlin. Na ty je dohlíženo během celého jejich pěstování. Kvalitu této značky dokazuje také přísný certifikát EcoControl.

annemarieCo se týče výrobků, má jich Annemarie Borlind opravdu pestrou škálu, nejvíce si vyberete především v rtěnkách, lescích na rty nebo v očních stínech. Právě ty je třeba představit. Annemarie Borlind oční stíny MONO Stone, MONO Black, MONO Mauve, MONO Plum, nebo případně MONO Silver a mnohé další vás ozdobí podle příležitosti. Decentní Annemarie Borlind oční stíny MONO Stone využiujete prakticky na cokoli, tak jako například kompaktní makeup Ivory nebo Annemarie Borlind barvu na líčka Magic Rose.

annemariePro citlivou pleť společnost nabízí Annemarie Borlind Beauty Pearls Anti-Pollution a Sensitive Sérum, které se zaměřuje na ochranu pleti před negativními vlivy životního prostředí. Dále revitalizuje a restrukturalizuje citlivou pokožku. Zpevňuje, zabraňuje zčervenání, nezanechává skvrny ani podráždění, zanechává pouze přirozený vzhled.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.