Jedzte ako ľudia aj jedlo z donášky. Vďaka BigFoodBoxu

Pomiešané jedlo, natečená igelitka a zašpinené šaty. Kto si aspoň raz bral jedlo z reštaurácie domov, alebo si dal obed priviezť do práce, ten to pozná.

Pomiešané jedlo, natečená igelitka a zašpinené šaty. Kto si aspoň raz bral jedlo z reštaurácie domov, alebo si dal obed priviezť do práce, ten to pozná. Dá sa tomu zabrániť? BigFoodBox z recyklovaného papiera zabezpečí, že polievka nepretečie do jedla. Všetko pevne usporiadané drží na mieste. BigFoodBox zavádza novú, lepšiu kultúru v preprave jedál. Ekologické a stabilné obaly na jedlo si už za prvý mesiac objednalo viac ako 50 reštaurácií, donáškový služieb a cateringových spoločností, ktoré si kúpili viac ako 20 000 kusov.

Plastové krabice, do ktorých bežne reštaurácie či donáškové služby balia jedlá, voľne uložené v igelitke, nezabránia znehodnoteniu potravy. Len ťažko sa k vám domov či do práce dostane bez toho, aby do igelitky a iných krabíc niečo nepretieklo. V tom horšom prípade si to odnesú aj šaty. V porovnaní s bežnými kartónovými obalmi je BigFoodBox pevnejší, odolnejší, vhodný na viacnásobné použitie a taktiež je dobrým nosičom reklamy danej prevádzky.

BigFoodBox už do niektorých slovenských reštaurácií dodáva papierové gastro boxy v troch veľkostiach. Slúži ako zoraďovač na jedlo, do ktorého jednoducho upevníte štandardné menu obaly aj výslužku zo zabíjačky.

Nová kultúra stravovania

Najmenší BigFoodBox S odnesie dve polievky alebo šalát a polievku, ale aj desať škvarkových pagáčov od babičky. BigFoodBox M pojme dve hlavné jedlá, alebo polievku  plus druhý chod. A pokojne aj celý plech čučoriedkovej bublaniny od starej mamy.

Najväčší z gastro boxov, BigFoodBox, L spoľahlivo odnesie tri hlavné jedlá, alebo dve jedlá a dve polievky. Alebo aj 10 langošov či klobásky a jaternice z domácej zabíjačky. Nevadí mu teplo a mastnota nepretečie. Vaše jedlo aj šaty zostanú v bezpečí.

Reklama i ekologická náhrada igelitiek

BigFoodBoxy sa dajú ľahko a vkusne potlačiť logom aj textami a pre donáškové firmy a reštaurácie môžu slúžiť ako nosič reklamy. To by mohlo znamenať, že ich zákazníci budú mať zadarmo alebo za nižšiu cenu. Výhodou je, že BigFoodBox je (aj s tlačou) cenovo konkurencieschopný už pri stovkách odobratých kusov.

Všetky BigFoodBoxy sú navyše z pevného recyklovaného papiera a dajú sa použiť viackrát. Nemusíte si teda vždy kupovať nový, čo už čoskoro bude platiť pri igelitkách. Európsky parlament 30. apríla odsúhlasil novelu zákona o odpadoch.

BigFoodBox navyše pomôže zmenšiť ekologické škody, ktoré spôsobujú prírode jednorazové plastové tašky (ročne každý Slovák má na svedomí až 500 igelitiek).

„Od začiatku máme veľmi pozitívne reakcie na BigFoodBox, predovšetkým na jeho pevnosť a výborný pomer ceny/kvalita. Ponúka skvelé riešenie pre neustále rastúci segment donáškových gastro služieb, ale tiež napríklad pre pekárenské, či cukrárske výrobne, ktorých na trhu pribúda. Samotný box je zároveň výborným nástrojom na promo prevádzok. Vzhľadom na univerzálnosť boxov zvažujeme postupne vstúpiť aj do ďalších segmentov, kde sú kvalitné a cenovo dostupné carry - on obaly potrebné,“ objasnil Gramblička.

Nájdite si svoj BigFoodBox na www.bigfoodbox.sk, alebo na https://www.facebook.com/BigfoodboxEU.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.