MetLife a Nadácia MetLife spolupracujú so spoločnosťou KIVA

Cieľom spoločnej iniciatívy je pomoc tisícom podnikateľov a ich rodín po celom svete.

Poisťovňa MetLife a Nadácia MetLife oznámili koncom júna tohto roku spoluprácu s globálnou mimovládnou organizáciou Kiva, ktorej účelom bude celosvetovo podporovať podnikateľov prostredníctvom daňovej podpory cez on-line platformu spoločnosti Kiva v podobe mikropôžičiek. “Táto nová inovatívna spolupráca je jednoduchá a efektívna cesta ako urobiť zmenu v živote tisícok podnikateľov a ich rodín po celom svete. Taktiež ponúka zamestnancom spoločnosti MetLife jedinečnú, inovatívnu a zaujímavú príležitosť ako sa zapojiť do pomoci budovať finančné začlenenie v krajinách, kde je často nedostatok prístupu k oficiálnym finančným službám,” uviedol prezident spoločnosti MetLife pre región EMEA a člen predstavenstva Nadácie MetLife Michel Khalaf. Viac ako 5200 zamestnancov spoločnosti MetLife v regiónoch Európy, Stredného východu a Afriky budú môcť prerozdeliť pôžičky vo výške 25 dolárov na pomoc podnikateľom so začiatkom, zotrvaním a nárastom svojich obchodných činností. Táto aktivita je financovaná charitatívnou organizáciou – Nadáciou

MetLife, ktorá sa angažuje v budovaní finančného začleňovania na globálnej úrovni. Na splnenie tohto záväzku Nadácia MetLife investuje v najbližších piatich rokoch 200 miliónov dolárov pre cieľovú skupinu viac ako dva milióny ľudí. Prostredníctvom spoločnosti Kiva bolo od roku 2005 prerozdelených viac ako 715 miliónov dolárov. Do aktivít sa zapojilo približne 1.3 milióna veriteľov a pomoc v podobe mikropôžičiek získalo cez 1.6 milióna podnikateľov po celom svete. Pokiaľ dlžníci splatia svoje mikropôžičky, peniaze môžu byť nanovo požičané ďalším podnikateľom.

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.