Superbrands spúšťa TV kampaň na TA3!

Komisia expertov Brand Council udelila cenu Slovak Superbrands Award 2015 spoločnosti INTERPHARM Slovakia, a.s., ako výhradnému distribútorovi kanadských prírodných vitamínov značky Jamieson.

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

Organizácia Superbrands spúšťa dňa 10.7.2015 rozsiahlu mediálnu a PR kampaň s názvom „Slovensko si zvolilo tých najlepších!“, v rámci ktorej budú spotrebiteľom predstavené ocenené značky.

sb1x-r997_res.jpg

Cieľom mediálnej kampane Superbrands je popularizácia elitného klubu niektorých z najlepších značiek, ktorého členovia sa vzájomne posilňujú v očiach spotrebiteľov a obchodných partnerov. Mediálna TV a PR kampaň približuje vedúce značky na slovenskom trhu a upozorňuje na hodnoty, ktoré predstavujú, dosiahnuté úspechy a vynikajúcu kvalitu produktov. Prostredníctvom uverejnení v najčítanejších denníkoch, odbornej tlači, magazínoch, televízii a tiež na outdoor nosičoch podčiarkuje kampaň Superbrands aj úroveň služieb, skúsenosť a spoľahlivosť ocenených značiek!

Komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands udelila cenu Slovak Superbrands Award 2015 spoločnosti INTERPHARM Slovakia, a.s., ako výhradnému distribútorovi kanadských prírodných vitamínov zn. Jamieson. Značka Jamieson sa tak zaraďuje do skupiny elitných značiek, ktoré reprezentujú úspešný rozvoj a dynamické vylepšovanie brand image.

Spoločnosť Jamieson Laboratories je najdôveryhodnejším výrobcom výživových doplnkov v Kanade už od roku 1922. Získavanie surovín z čistých a overených, prírodných zdrojov považuje za správnu voľbu pre zachovanie kvality prírodných vitamínov a výživových doplnkov. Každý z obľúbených produktov firmy Jamieson sa vyrába z čistých kvalitných prírodných surovín od celosvetovej siete dodávateľov. Maximálna aktivita a biologická dostupnosť účinných látok zabezpečuje 360 patentovaných výrobných postupov a testov kvality.

Ďakujeme všetkým  našim zákazníkom za  podporu nášho spoločného úsilia „na zelenej ceste za zdravím!“

Team Jamieson Slovakia

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.