S půvabnými parfémy rozkvetete za každého počasí

Do branže výroby parfémů dnes fušuje skoro každá celebrita. Možná se chce zviditelnit - možná chce ukázat, co jí voní - možná chce ukázat, jak voní ona sama. Představme si jejich nejlepší vůně.

Do branže výroby parfémů dnes fušuje skoro každá celebrita. Možná se chce zviditelnit - možná chce ukázat, co jí voní - možná chce ukázat, jak voní ona sama. Představme si současné produkty slavných hvězdiček, které se vám prezentují těmi nejlepšími vůněmi.

Avril Lavigne

Blonďatá punkerka, jejíž sláva již dávno odzvonila, a která asi zapomněla, kolik jí je let. Černě podmalované oči ve stylu „emo“, kdy se evidentně po proplakané noci zapomněla odmalovat, se staly nesoudným vzorem každé puberťačky, který se přenáší i do současné doby. Pravdou však je, že Avril je se svou slávou již patnáct let za zenitem. Její parfémy, kterými se současně živí jsou však stejně depresivní jako její vzhled, kterým může konkurovat neustále kritizované Lady Gaga.

avril lavigne

Adam Levine

Sen každé ženy, který rok od roku intenzivní díky neustále záplavě dráždivých i více romantických videoklipů. Co na tom, že hlas má jako eunuch, co na tom, že vám jeho parfém ani nemusí vonět, zkrátka je to „bůh“, kterého musíte cítit na sobě. Dámský parfém v podobě mikrofonu to umožňuje.

adam levine

Antonio Banderas

Španělský nadsamec, který svou sexuální charakteristiku ztratil někde na pohraničí roku 1998-2000. Prostě stárneme. Jeho parfémy však nadále slibují rozohněnou vášeň a klíč ke komnatě jeho srdce. Chcete-li, aby váš domácí pivař voněl jako tento „bejk“, víte, co mu koupit pod stromeček…

antonio banderas

Andy Warhol

Ikona popartu, která nikdy neumře. Naprosto jedinečná, ale i zvrácená a psychicky labilní persona, která je inspirací mnoha umělců současnosti. Vraťte se do šedesátek s vůní Andy Warhol a staňte se jeho Nico…

andy warhol

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.