Veľký test hamburgerov: víťazi sú v Bratislave a Košiciach

Najchutnejšie hamburgery nerobia v New Yorku, ale na Slovensku - v Bratislave a Košiciach! Vyše tisíc ľudí sa v máji a júni tohto roka zapojilo do veľkého testovania hamburgerov.

Záujemcovia o testovanie si mohli vybrať z desiatok ponúk šťavnatých burgerov pubov a reštaurácií  na najväčšom zľavovom portáli Zľavomat.sk.

,,Sme veľmi radi, že sa do Burgermánie zapojil taký rekordný počet ľudí. Zdá sa, že hamburger sa postupne prebojoval medzi najobľúbenejšie jedlá Slovákov v puboch popri pizze či rebierkach. Zo Slovákov sa stali naozajstní znalci kvalitných ,,domácich“ burgerov aj vďaka cestovaniu po svete, vďaka čomu môžu porovnávať rôzne chute a kvalitu,“ uviedol Štefan Miho, marketingový manažér Zľavomat.sk, ktorý patrí do nadnárodnej skupiny Slevomat Group.

Recept na šťavnatý burger je na prvý pohľad jednoduchý – potrebujete jemne opečenú čerstvú žemľu, kvalitné mleté mäso s minimálnym obsahom tuku, chutný dressing a čerstvú zeleninu. Umenie prípravy hamburgera však spočíva v správne pripravenom mäse, ktoré nesmie byť ani suché ani surové. Podľa výhercov Burgermánie sa lahodný burger nezaobíde bez špeciálneho dressingu, ktorého recept si každý šéfkuchár stráži.

Slováci vo veľkom Zľavomat hamburgerovom teste hodnotili tri kategórie – nezabudnuteľnú chuť, lásku na prvý pohľad a atmosféru.

Najchutnejší burger

1.   Staromestský pub, Bratislava

2.   Bowling Erika, Košice

3.   Black Out, Bratislava

Čo sa chuťových buniek týka, Slovákom najviac ulahodil burger z bratislavského Staromestského pubu. V jeho tesnom závese skončil Bowling Erika z ďalekého východu a bronzová priečka patrila burgeru z bratislavskej reštaurácie Black Out. A povieme vám, nebol black ani out – bol proste neodolateľný!

Najlepšie vyzerajúci burger

1.   Bowling Erika Košice

2.   Black Out, Bratislava

3.   Lochness, Bratislava

Rovnako ako chuť, aj vzhľad je veľmi dôležitý. Za druhú vicemiss krásy si testovači zvolili burger z bratislavskej reštaurácie Lochness a za prvú vicemiss z už spomínanej bratislavskej reštaurácie Black Out. Pomyselnú korunku krásy za vizuálne stvárnenie burgera si od vás vyslúžila dobrota z Bowling Erika z Košíc.

Prostredie podniku a obsluha

1.   Lochness, Bratislava

2.   Pizza Hamm, Bratislava

3.   Black Out, Bratislava

Tretia kategória bola venovaná celkovej atmosfére podniku, čiže jeho prostrediu a najmä usmievavému personálu. Aj v tomto smere si bronzovú priečku obhájila reštaurácia z hlavného mesta Black Out. Na druhom mieste skončila donášková služba Pizza Hamm z Bratislavy. Na stupienok slávy sa tentoraz vyšplhala reštaurácia Lochness, ktorej obsluha sa vám páčila najviac.

Prvý ročník Burgermánie máme úspešne za sebou. Všetci sme ho prežili v zdraví, s plnými žalúdkami a tými najlepšími spomienkami na poriadnu dávku mäsa, domáceho pečiva a čerstvej zeleniny. Nechajte svoje oči aj chuťové bunky na stopkách, pretože si Burgermániu v dohľadnom čase určite zopakujeme. Zatiaľ si však môžete vychutnať kopu skvelých hamburgerov, ktoré sú v ponuke aj mimo Burgermánie. Pre super hamburgery klikaj sem.

Zdroj foto: Zľavomat.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.