Řasy jsou neodolatelnou zbraní každé ženy

Rimmel je ve světě řasenek velký pojem. Pojďme si přiblížit některé alternativy řasenek této společnosti spolu s další nezbytnou výbavou ženských kosmetických taštiček…

Oblíbená a cenově dostupná, anglická společnost, zaměřující se na kosmetické výrobky, které pořídíte v každé drogerii a za slušnou cenu, přichází snad co každého půl roku s novou a novou řasenkou. S klasickým kartáčkem, s umělým kartáčkem, se zakřiveným i s více štětinkami. Pojďme si přiblížit některé alternativy řasenek této společnosti spolu s další nezbytnou výbavou ženských kosmetických taštiček…

rimmelNeopomenutelným plusem řasenek od Rimmel je jejich objem, který zaručí výdrž řasenky i dobrého čtvrt roku, oproti klasickým objemům běžných řasenek. Rimmel London Scandal Eyes Curve Alert Mascara – prodlužující řasenka a Rimmel London Mascara Scandal Eyes Volume Flash – řasenka odstín 003 Extreme Black mají téměř shodný obal, sestávající ze dvou barev - černé a oranžové.

rimmelMají však odlišný kartáček, který je však vyroben z klasických štětinek. Celooranžová je pak Rimmel London Mascara Scandal Eyes – řasenka odstín 001 Black 12 ml. stále jsme u klasických štětinek, kterými se snadno a bezbolestně češou řasy. Podobně je tomu u celorůžové Rimmel London Mascara Scandal Eyes Show Off.

rimmelZ jiného soudku však jsou novodobé verze řasenek, představme si například již osmiletou Rimmel London Mascara Sexy Curves Full Volume – řasenka odstín 002 Brown Black 8 ml, která má nepravidelný tvar kartáčku, složeného ze štětin z umělé hmoty, které popravdě nelichotí životnosti namáhaných řas. K řasám je tento kartáček neúctivý, hrubý, špatně na něm ulpívá barva, štětinky se nepřizpůsobují řasám, ale řasy jim – čímž se jedná o opravdu netolerantní produkt, porušující strukturu řas.

Navíc, že by řasy kartáček ustavoval „do řady“ s trvalým efektem po dobu denního nošení – se říct také nedá. K tomu vám tak akorát hrozí, že si kartáčkem, který navíc prakticky nelze od zaschlého obsahu řasenky vyčistit, vypíchnete oko.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.