Konica Minolta zvyšuje IT bezpečnosť zákazníkov

Inovácia dopĺňa aktuálne služby mobilnej tlače. Nové technológie je možné použiť prostredníctvom všetkých mobilných prístrojov bez ohľadu na značku či operačný systém.

logokonicaminolta350-r270_res.jpgBRATISLAVA 21. júla - Z produkčných zariadení Konica Minolta sa môžu stať vysielače samostatného WiFi signálu. Vďaka tomu je možné znížiť bezpečnostné riziká spojené s rastom využívania mobilných prístrojov v zamestnaní. Inovácia v oblasti mobilnej tlače umožní zákazníkom Konica Minolta pracovať oddelene od firemnej WiFi siete a zabráni prienikom nebezpečných softvérov či neoprávnených osôb do firemného IT. Nové technológie Wireless Access Point Mode a WiFi Direct podporuje celkom 15 modelov multifunkčných zariadení Konica Minolta formátu A3 a A4.

"Interné siete našich zákazníkov stále častejšie využívajú aj zamestnanci alebo klienti s nedostatočne chránenými mobilnými zariadeniami. Aktuálna inovácia umožní vytvoriť samostatné vysielače oddeleného WiFi signálu priamo z produkčných zariadení Konica Minolta. Užívatelia mobilných prístrojov sa tak pri zadávaní tlačových úloh môžu napojiť priamo na ne a tým neohrozia ostatnú IT infraštruktúru," povedal Štefan Peľo, produktový manažér Konica Minolta Slovakia, a dodal: "Okrem zvýšenia bezpečnosti umožní toto riešenie využívať služby mobilnej tlače aj tým zákazníkom, ktorí nedisponujú vlastnou bezdrôtovou sieťou."

Nové technológie je možné využiť na tlač zo všetkých aplikácií mobilnej tlače Konica Minolta a sú kompatibilné so všetkými druhmi smartfónov a tabletov. "Oddelená WiFi sieť je vhodná napríklad pre tlačové strediská či showroomy a všetky firmy, ktoré umožňujú svojim klientom či zamestnancom tlačiť z vlastných mobilných prístrojov," doplnil Štefan Peľo.

Konica Minolta touto inováciou dopĺňa aktuálne portfólio služieb mobilnej tlače. Tie môžu využiť všetci používatelia prenosných zariadení bez ohľadu na operačný systém či značku prístroja. Dlhodobým cieľom spoločnosti je poskytovať plnohodnotné služby mobilnej tlače, ktoré budú porovnateľné s tlačovými funkciami počítačov.

O spoločnosti Konica Minolta
Konica Minolta Holding Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 64 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 35 600 zamestnancov Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty. Špecifickými inováciami uľahčuje ľuďom prácu a tým skvalitňuje spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia

Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu. Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk.
Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.