Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Zatancujte si v rytme Salsy v Poluse!

„Nepreseďte leto, keď ho môžete pretancovať!“ S týmto heslom otvára Polus City Center dvere salsa tančiarne, aká tu ešte nebola.

„Nepreseďte leto, keď ho môžete pretancovať!“ S týmto heslom otvára Polus City Center dvere salsa tančiarne, aká tu ešte nebola.

Vítaní sú všetci od 3 do 16 rokov, ktorí majú chuť uniknúť tropickým horúčavám a v príjemnom prostredí sa krok po kroku učiť základy jedného z najpopulárnejších tanečných štýlov – kubánskej salsy. A rodičia,  ktorí si chcú oprášiť zručnosti z tanečnej, sa môžu, samozrejme, pridať tiež!

Bezplatné kurzy budú prebiehať až do konca augusta vždy vo štvrtok od 17:00 (pre deti od 3 do 10 rokov) a od 18:00 (pre mládež od 11 do 16 rokov) v priestoroch Digipointu na prvom poschodí Polus City Center. Prihláste svoje deti ešte dnes na adrese info@ilovelatino.sk.

Lektorom projektu je známy inštruktor tanca Ayo Cruz, ktorý tancuje od 11 rokov a má na konte viacero tanečných ocenení. Napriek vrodenému sluchovému hendikepu dokáže svojich zverencov strhnúť nadšením a ukázať im, že výborný tanečník nepotrebuje mať hudbu v ušiach, ale v srdci.

„Spolupráca s Ayom vznikla vďaka šťastnej náhode,“ spomína marketingová manažérka Polusu Andrea Kováčiková. „Zoznámili sme sa pri príprave iného polusáckeho projektu, módnych premien pod názvom  Radosť zažiariť, a odkedy sme sa dozvedeli o jeho profesionálnom tanečnom zázemí, neustále sme rozmýšľali, ako preniesť tanec do priestorov nášho nákupného centra. Máme veľkú radosť, že sa nám ho napokon podarilo zrealizovať. Ohlasy po prvých kurzoch od detí i od rodičov sú mimoriadne pozitívne, čo nás len utvrdilo, že sme sa rozhodli správne.“

kurzytanca-kv-a3-vertical-r566_res.jpg

Štvrtky s Ayom sú nielen zábavným, ale aj prospešným koníčkom. Deti si prostredníctvom tanca zlepšia držanie a koordináciu tela, posilnia kondičku i zmysel pre rytmus, nehovoriac o tom, že nadviažu nové kamarátstva.

Salsa tančiareň v Digipointe je ďalším z radov úspešných bezplatných projektov, akými sú Digipoint či Škola varenia Radosť variť, ktorými Polus vychádza v ústrety svojim návštevníkom a podporuje aktívne trávenie voľného času celej rodiny. Opakovane tým potvrdzuje svoju pozíciu miesta, kam sa nechodí iba po nákupy, ale aj po zážitky.

Viac informácií na www.ilovelatino.sk alebo www.polus.sk

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.