Zatancujte si v rytme Salsy v Poluse!

„Nepreseďte leto, keď ho môžete pretancovať!“ S týmto heslom otvára Polus City Center dvere salsa tančiarne, aká tu ešte nebola.

„Nepreseďte leto, keď ho môžete pretancovať!“ S týmto heslom otvára Polus City Center dvere salsa tančiarne, aká tu ešte nebola.

Vítaní sú všetci od 3 do 16 rokov, ktorí majú chuť uniknúť tropickým horúčavám a v príjemnom prostredí sa krok po kroku učiť základy jedného z najpopulárnejších tanečných štýlov – kubánskej salsy. A rodičia,  ktorí si chcú oprášiť zručnosti z tanečnej, sa môžu, samozrejme, pridať tiež!

Bezplatné kurzy budú prebiehať až do konca augusta vždy vo štvrtok od 17:00 (pre deti od 3 do 10 rokov) a od 18:00 (pre mládež od 11 do 16 rokov) v priestoroch Digipointu na prvom poschodí Polus City Center. Prihláste svoje deti ešte dnes na adrese info@ilovelatino.sk.

Lektorom projektu je známy inštruktor tanca Ayo Cruz, ktorý tancuje od 11 rokov a má na konte viacero tanečných ocenení. Napriek vrodenému sluchovému hendikepu dokáže svojich zverencov strhnúť nadšením a ukázať im, že výborný tanečník nepotrebuje mať hudbu v ušiach, ale v srdci.

„Spolupráca s Ayom vznikla vďaka šťastnej náhode,“ spomína marketingová manažérka Polusu Andrea Kováčiková. „Zoznámili sme sa pri príprave iného polusáckeho projektu, módnych premien pod názvom  Radosť zažiariť, a odkedy sme sa dozvedeli o jeho profesionálnom tanečnom zázemí, neustále sme rozmýšľali, ako preniesť tanec do priestorov nášho nákupného centra. Máme veľkú radosť, že sa nám ho napokon podarilo zrealizovať. Ohlasy po prvých kurzoch od detí i od rodičov sú mimoriadne pozitívne, čo nás len utvrdilo, že sme sa rozhodli správne.“

kurzytanca-kv-a3-vertical-r566_res.jpg

Štvrtky s Ayom sú nielen zábavným, ale aj prospešným koníčkom. Deti si prostredníctvom tanca zlepšia držanie a koordináciu tela, posilnia kondičku i zmysel pre rytmus, nehovoriac o tom, že nadviažu nové kamarátstva.

Salsa tančiareň v Digipointe je ďalším z radov úspešných bezplatných projektov, akými sú Digipoint či Škola varenia Radosť variť, ktorými Polus vychádza v ústrety svojim návštevníkom a podporuje aktívne trávenie voľného času celej rodiny. Opakovane tým potvrdzuje svoju pozíciu miesta, kam sa nechodí iba po nákupy, ale aj po zážitky.

Viac informácií na www.ilovelatino.sk alebo www.polus.sk

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?