Tiket týždňa: Za jediné euro vyhral viac ako 1 700!

Šťastena tentokrát úradovala v Galante.

V jednej z pobočiek Niké v Galante si vybral tipujúci na tiket štyri zápasy, v ktorých tipoval presný výsledok 1:1. Najväčšie nervy prežíval pri prvých dvoch stretnutiach. Vo švédskej najvyššej súťaži vyrovnávali domáci v 82. minúte, v poľskej Ektraklase dokonca v 85. minúte a aj to z pokutového kopu. Pre všetky kolektívy to znamenalo zisk bodu, pre nášho tipérskeho machra výhru 1714,35 €! Gratulujeme!

Chcete vidieť tiket? Kliknite tu!

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.