Červencové akce letních parfémů

Jsme na konci července, ve kterém se kosmetika v podobě letních parfémů a opalovacích mlék rovněž hodila, a jelikož léto ještě z daleka neskončilo – kosmetika se ještě hodit bude. Nabízí se spousta letních akcí, které ušetří Vaší peněžence, zejména pokud jste vycucaní z peněz, které jste investovali do dovolené. Než letní akce skončí, pojďte si něco vybrat…

Dámy nepohrdnou nikdy kvalitou, jako je Versace. Versace - Versence je již klasickou vůní, která je citrusová, lehká a svěží, dokonale se tak hodí právě na letní dovolenou k moři! Tento parfém navíc ocení i muži, kterým jeho vůně nebude tak těžká, tudíž jim Versace – Versence nebude vadit na těle jejich partnerky.

versaceToto zboží obecně spadá do letního ročního období, parfém byl právě z tohoto důvodu takto navržen, aby se vychýlil od svých obvyklých luxusních, ale těžkých vůní, kterými oslníte spíše v bohaté společnosti. Versence je lehká a příjemná, citrusové opojení je pohlazeno nenáročným sladkým podtónem, je to vůně čistoty.

Pánská je pak Versace Pour homme, která je v modrém hávu. Pánové jsou s Pour homme velmi spokojení, parfém se hodí pro všechny období, a voní dokonce i ženám. Je to svěží a příjemná vůně, která se nenutí, vydrží celý den a nyní je také za parádní cenu!

elizabethElizabeth Arden 5th Avenue After Five – parfémová voda je další letní alternativou, kterou ocení ženy. Použitelná je v každém věku, vhodná je na všechny příležitosti. Je svěží i elegantní, disponuje dlouhodobou výdrží, a nenutí se, že by vás během dne nepříjemně dráždil v nose.

Na druhou stranu, pokud si myslíte, že parfém neucítí ani okolí, není to pravda. Vzhledem k velikosti prodávané lahvičky, je lepší si do kabelky pořídit menší alternativu testeru.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.