Červencové akce letních parfémů

Jsme na konci července, ve kterém se kosmetika v podobě letních parfémů a opalovacích mlék rovněž hodila, a jelikož léto ještě z daleka neskončilo – kosmetika se ještě hodit bude. Nabízí se spousta letních akcí, které ušetří Vaší peněžence, zejména pokud jste vycucaní z peněz, které jste investovali do dovolené. Než letní akce skončí, pojďte si něco vybrat…

Dámy nepohrdnou nikdy kvalitou, jako je Versace. Versace - Versence je již klasickou vůní, která je citrusová, lehká a svěží, dokonale se tak hodí právě na letní dovolenou k moři! Tento parfém navíc ocení i muži, kterým jeho vůně nebude tak těžká, tudíž jim Versace – Versence nebude vadit na těle jejich partnerky.

versaceToto zboží obecně spadá do letního ročního období, parfém byl právě z tohoto důvodu takto navržen, aby se vychýlil od svých obvyklých luxusních, ale těžkých vůní, kterými oslníte spíše v bohaté společnosti. Versence je lehká a příjemná, citrusové opojení je pohlazeno nenáročným sladkým podtónem, je to vůně čistoty.

Pánská je pak Versace Pour homme, která je v modrém hávu. Pánové jsou s Pour homme velmi spokojení, parfém se hodí pro všechny období, a voní dokonce i ženám. Je to svěží a příjemná vůně, která se nenutí, vydrží celý den a nyní je také za parádní cenu!

elizabethElizabeth Arden 5th Avenue After Five – parfémová voda je další letní alternativou, kterou ocení ženy. Použitelná je v každém věku, vhodná je na všechny příležitosti. Je svěží i elegantní, disponuje dlouhodobou výdrží, a nenutí se, že by vás během dne nepříjemně dráždil v nose.

Na druhou stranu, pokud si myslíte, že parfém neucítí ani okolí, není to pravda. Vzhledem k velikosti prodávané lahvičky, je lepší si do kabelky pořídit menší alternativu testeru.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.