Dokonalé parfémy za dokonalé ceny

I Calvin Klein v létě nezahálí, a vy tak máte možnost nakoupit jeho produkty v exkluzivní letní ceně, kterou kdy jindy než právě v létě oceníte. Právě letním slevám je věnován díl červencových akcí, které vám napomohou s výběrem kosmetiky na letní dovolenou, které vám usnadní výběr pár dnů před odjezdem k moři.

calvin kleinCalvin Klein Downtown voní po cedru, bergamotu a po tuniském neroli. Je to doplněk ke Kleinovým parfémům, přesněji řečeno tělové mléko, které nesmí chybět v žádné dámské koupelně. Tělové mléko využijete v každém ročním období, nejvíc však máte svou pokožku vysušenou právě po letním opalování, kdy je také nejvíce citlivá.

Volbou tohoto tělového mléka navíc budete vonět luxusně, a to se cení, chcete-li se v létě večer vydat ještě na taneční zábavu nebo do hospůdky na mořskou večeři. Nic s tím mlékem nezkazíte ani při použití na romantickou noc. Kontrast růžového koření, lístků fialky a okvětních plátků gardénie se postará o ženskou sofistikovanost, texaské cedrové dřevo, kadidlo, vetiver a hřejivé pižmo pak na ženě zanechává nezaměnitelný, sebevědomý a smyslný dojem, kterému se poddá každý muž.

joop! hommeJOOP! Homme - pánská vůně netradičně balená v růžové, voní po skořici, bergamotu, květech pomerančovníku, vetiveru, tabáku, dále po santalovém dřevu, medu, pačuli, pižmu a tonce. Údajně je to parfém pro muže, kteří vědí, co chtějí. Přitahuje totiž ženy, pro které je tato vůně hotovým afrodiziakem. Homme je produkt, který buď milujete, anebo nenávidíte, i přes letní užití se totiž nejedná o svěží vůni, ale o vůni o něco těžší, a někoho z ní může bolet i hlava.

Parfém ocení zejména muži středního věku, kteří svůj šarm rozhodně ještě neztratili, právě na Homme sbalíte každou ženskou, která si chce v létě užít. Silnější kořeněná vůně tak není překážkou, naopak v chladnějších letních nocích její závan působí jako ochranitelská teplá náruč.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.