Slovensko si zvolilo tých najlepších

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

Najlepších musia poznať všetci! Organizácii Superbrands záleží nám na tom, aby sa o kvalitných značkách hovorilo! Preto spustili veľkú marketingovú kampaň s názvom „Slovensko si zvolilo tých najlepších!“ v slovenských médiách (Plus 7 dní, Hospodárske noviny, .týždeň, Stratégie, Harmony for Home) a na desiatich bigboardoch. V rámci tejto kampane budú spotrebiteľom predstavené ocenené značky.

Cieľom mediálnej kampane Superbrands je popularizácia elitného klubu niektorých z najlepších značiek, ktorého členovia sa vzájomne posilňujú v očiach spotrebiteľov a obchodných partnerov. Mediálna TV a PR kampaň približuje vedúce značky na slovenskom trhu a upozorňuje na hodnoty, ktoré predstavujú, dosiahnuté úspechy a vynikajúcu kvalitu produktov. Prostredníctvom uverejnení v najčítanejších denníkoch, odbornej tlači, magazínoch, televízii a tiež na outdoor nosičoch podčiarkuje kampaň Superbrands aj úroveň služieb, skúsenosť a spoľahlivosť ocenených značiek!

superbrands slovakia 2015

Spoločnosť Jamieson Laboratories je najdôveryhodnejším výrobcom výživových doplnkov v Kanade už od roku 1922. Získavanie surovín z čistých a overených, prírodných zdrojov považuje za správnu voľbu pre zachovanie kvality prírodných vitamínov a výživových doplnkov. Každý z obľúbených produktov firmy Jamieson sa vyrába z čistých kvalitných prírodných surovín od celosvetovej siete dodávateľov. Maximálna aktivita a biologická dostupnosť účinných látok zabezpečuje 360 patentovaných výrobných postupov a testov kvality.

Ďakujeme všetkým našim zákazníkom za podporu nášho spoločného úsilia „na zelenej ceste za zdravím!“

Team Jamieson Slovakia

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé