Slovensko si zvolilo tých najlepších

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

Najlepších musia poznať všetci! Organizácii Superbrands záleží nám na tom, aby sa o kvalitných značkách hovorilo! Preto spustili veľkú marketingovú kampaň s názvom „Slovensko si zvolilo tých najlepších!“ v slovenských médiách (Plus 7 dní, Hospodárske noviny, .týždeň, Stratégie, Harmony for Home) a na desiatich bigboardoch. V rámci tejto kampane budú spotrebiteľom predstavené ocenené značky.

Cieľom mediálnej kampane Superbrands je popularizácia elitného klubu niektorých z najlepších značiek, ktorého členovia sa vzájomne posilňujú v očiach spotrebiteľov a obchodných partnerov. Mediálna TV a PR kampaň približuje vedúce značky na slovenskom trhu a upozorňuje na hodnoty, ktoré predstavujú, dosiahnuté úspechy a vynikajúcu kvalitu produktov. Prostredníctvom uverejnení v najčítanejších denníkoch, odbornej tlači, magazínoch, televízii a tiež na outdoor nosičoch podčiarkuje kampaň Superbrands aj úroveň služieb, skúsenosť a spoľahlivosť ocenených značiek!

superbrands slovakia 2015

Spoločnosť Jamieson Laboratories je najdôveryhodnejším výrobcom výživových doplnkov v Kanade už od roku 1922. Získavanie surovín z čistých a overených, prírodných zdrojov považuje za správnu voľbu pre zachovanie kvality prírodných vitamínov a výživových doplnkov. Každý z obľúbených produktov firmy Jamieson sa vyrába z čistých kvalitných prírodných surovín od celosvetovej siete dodávateľov. Maximálna aktivita a biologická dostupnosť účinných látok zabezpečuje 360 patentovaných výrobných postupov a testov kvality.

Ďakujeme všetkým našim zákazníkom za podporu nášho spoločného úsilia „na zelenej ceste za zdravím!“

Team Jamieson Slovakia

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.