Na Malom poli už bývajú prví obyvatelia

V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia.

Spišská Nová Ves, Jún 2015 – V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia. Je to mladá rodinka, ktorá si tu našla svoje vysnívané miesto pre život. Na dostavbu čakajú ďalšie stavby rodinných domovov a ďalší majitelia stavebných pozemkov sa už pripravujú na výkop základov.

Na predaj je ešte posledných 7 pozemkov s rozmermi od 641 m2 do 1137 m2. Novinkou tohto roka je možnosť rozdelenia pozemkov na polovicu a postaviť si pekný priestranný dvojdom. Získate tak menší pozemok, no aj tak atraktívne bývanie pod lesom a 5 minút autom od centra mesta Spišská Nová Ves.

IBV Malé pole ponúka bývanie na hranici národného parku Slovenský raj a zároveň sa nachádza 5 minút autom do centra Spišskej Novej Vsi. Výhodou pozemkov je ich orientácia na juh s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu a do doliny na Ferčekovce. Do budúcna plánovaná rekreačná zóna na vrchole Malého poľa dáva prísľub pre bývanie s ideálnym priestorom na aktívny oddych a relax.

Viac informácií nájdete na stránke www.malepole.sk

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.