Na Malom poli už bývajú prví obyvatelia

V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia.

Spišská Nová Ves, Jún 2015 – V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia. Je to mladá rodinka, ktorá si tu našla svoje vysnívané miesto pre život. Na dostavbu čakajú ďalšie stavby rodinných domovov a ďalší majitelia stavebných pozemkov sa už pripravujú na výkop základov.

Na predaj je ešte posledných 7 pozemkov s rozmermi od 641 m2 do 1137 m2. Novinkou tohto roka je možnosť rozdelenia pozemkov na polovicu a postaviť si pekný priestranný dvojdom. Získate tak menší pozemok, no aj tak atraktívne bývanie pod lesom a 5 minút autom od centra mesta Spišská Nová Ves.

IBV Malé pole ponúka bývanie na hranici národného parku Slovenský raj a zároveň sa nachádza 5 minút autom do centra Spišskej Novej Vsi. Výhodou pozemkov je ich orientácia na juh s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu a do doliny na Ferčekovce. Do budúcna plánovaná rekreačná zóna na vrchole Malého poľa dáva prísľub pre bývanie s ideálnym priestorom na aktívny oddych a relax.

Viac informácií nájdete na stránke www.malepole.sk

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.