Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Na Malom poli už bývajú prví obyvatelia

V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia.

Spišská Nová Ves, Jún 2015 – V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia. Je to mladá rodinka, ktorá si tu našla svoje vysnívané miesto pre život. Na dostavbu čakajú ďalšie stavby rodinných domovov a ďalší majitelia stavebných pozemkov sa už pripravujú na výkop základov.

Na predaj je ešte posledných 7 pozemkov s rozmermi od 641 m2 do 1137 m2. Novinkou tohto roka je možnosť rozdelenia pozemkov na polovicu a postaviť si pekný priestranný dvojdom. Získate tak menší pozemok, no aj tak atraktívne bývanie pod lesom a 5 minút autom od centra mesta Spišská Nová Ves.

IBV Malé pole ponúka bývanie na hranici národného parku Slovenský raj a zároveň sa nachádza 5 minút autom do centra Spišskej Novej Vsi. Výhodou pozemkov je ich orientácia na juh s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu a do doliny na Ferčekovce. Do budúcna plánovaná rekreačná zóna na vrchole Malého poľa dáva prísľub pre bývanie s ideálnym priestorom na aktívny oddych a relax.

Viac informácií nájdete na stránke www.malepole.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.