Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Na Malom poli už bývajú prví obyvatelia

V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia.

Spišská Nová Ves, Jún 2015 – V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia. Je to mladá rodinka, ktorá si tu našla svoje vysnívané miesto pre život. Na dostavbu čakajú ďalšie stavby rodinných domovov a ďalší majitelia stavebných pozemkov sa už pripravujú na výkop základov.

Na predaj je ešte posledných 7 pozemkov s rozmermi od 641 m2 do 1137 m2. Novinkou tohto roka je možnosť rozdelenia pozemkov na polovicu a postaviť si pekný priestranný dvojdom. Získate tak menší pozemok, no aj tak atraktívne bývanie pod lesom a 5 minút autom od centra mesta Spišská Nová Ves.

IBV Malé pole ponúka bývanie na hranici národného parku Slovenský raj a zároveň sa nachádza 5 minút autom do centra Spišskej Novej Vsi. Výhodou pozemkov je ich orientácia na juh s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu a do doliny na Ferčekovce. Do budúcna plánovaná rekreačná zóna na vrchole Malého poľa dáva prísľub pre bývanie s ideálnym priestorom na aktívny oddych a relax.

Viac informácií nájdete na stránke www.malepole.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.