Na Malom poli už bývajú prví obyvatelia

V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia.

Spišská Nová Ves, Jún 2015 – V novej časti mesta Spišská Nová Ves nad Ferčekovcami bývajú od júna prví obyvatelia. Je to mladá rodinka, ktorá si tu našla svoje vysnívané miesto pre život. Na dostavbu čakajú ďalšie stavby rodinných domovov a ďalší majitelia stavebných pozemkov sa už pripravujú na výkop základov.

Na predaj je ešte posledných 7 pozemkov s rozmermi od 641 m2 do 1137 m2. Novinkou tohto roka je možnosť rozdelenia pozemkov na polovicu a postaviť si pekný priestranný dvojdom. Získate tak menší pozemok, no aj tak atraktívne bývanie pod lesom a 5 minút autom od centra mesta Spišská Nová Ves.

IBV Malé pole ponúka bývanie na hranici národného parku Slovenský raj a zároveň sa nachádza 5 minút autom do centra Spišskej Novej Vsi. Výhodou pozemkov je ich orientácia na juh s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu a do doliny na Ferčekovce. Do budúcna plánovaná rekreačná zóna na vrchole Malého poľa dáva prísľub pre bývanie s ideálnym priestorom na aktívny oddych a relax.

Viac informácií nájdete na stránke www.malepole.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.