Jak voní parfémy inspirované celebritami?

Zjistěte, které celebrity vám voní díky parfémům, na jejichž skladbě se podílely hvězdy filmového plátna nebo majitelé zlatého gramofonu. Budete překvapeni jejich vkusem a neodolatelnou vůní.

Zjistěte, které celebrity vám voní díky parfémům, na jejichž skladbě se podílely hvězdy filmového plátna nebo majitelé zlatého gramofonu. Že jste netušili, že se mohou zpěváci a herci podílet i na módní sféře nebo se plést do světa doplňků? Pak budete překvapeni!

Christina Aguilera

christina aguileraIkona, která vzbudila první zájem zhruba v 96 roku jako drobná zpěvačka s královským hlasem a žhavá konkurentka pohaslé Britney Spears. V současné době Christina natáčí videoklipy, které propojuje s reklamou na své parfémy, kterých již navrhla několik, avšak stále vede ten s prostým názvem „Christina Aguilera“. „Secret Potion“ však se svým dárkem v podobě medailonu zdaleka nezůstává pozadu…

David Beckham

david beckhamDavid Beckham sice neumí zpívat ani nesehraje Hamleta, avšak umí si v poslední době vydělat slušné miliony jen za pohled na jeho potetované tělo a zadek v boxerkách. Spolu s manželkou se pletou do branže návrhářů a k oblečení, kabelkám i hodinkám patří rovněž parfémy, kterých má Beckham pod svým jménem nespočet, a to včetně alternativ pro ženy.

Enrique Iglesias

enrique iglesiasTento horkokrevný španělský býk, který svádí ženy v každém svém videoklipu po vzoru svého otce, se stále ještě více drží jako zpěvák než parfumér, navíc absolutně nestárne, takže by mohl dělat reklamy spíše na elixíry mládí než na vůně. Ta jeho je však opojná podobně jako on sám, balená do dráždivé červené, a vězte, že pokud ji obstaráte svému miláčkovi doma – i on se v jednoho takového exotického Enriquea promění…

Halle Berry

halle berryTato tmavá kočka chránící si své soukromí, se přiznala k jediné věci, a to k ingrediencím vůní, které jsou jí blízké. Herečka, která svůj um proměnila i v zadostiučiněné ocenění, příležitostná zpěvačka, ale hlavně starší maminka, která však neumí stárnout, má na svém kontě již několik parfémů , které produkuje v poslední době častěji než filmy.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.