Celebrity, které vtiskly svůj půvab do parfému

Představíme si opojné vůně, které možná předčily kariéru jmen svých nositelů. Jisté však je, že modelky, zpěváci i herci volí práci návrhů vůní jako zájem ve svém profesním důchodu. Jak jinak byste si vysvětlili, že krom nových a nových parfémů o některých pohaslých hvězdičkách již ani nevíte?

Heidi Klum

heidi klumBývalá německá modelka, která před pár lety prošla kauzou rozvodu se svým černošským manželem, s kterým se vzápětí zase dala dohromady. Od té doby o této hvězdě a matce v domácnosti nic nevíte krom její angažovanosti ve světě vůní. Parfémy od Heidi Klum mají vždy luxusní balení i barvu samotné vůně. Stojí-li však za nákup, musíte posoudit sami…

Jessica Simpson

jessica simpsonJessica Simpson má opravdu krásné parfémy, které o nic méně lépe nevoní. Je to způsobeno jejím smyslem pro vkus, který využila efektivně. Zpěvačka, která se v dobách svých padesáti kil ráda válela po amerických autech v plavkách, dnes sotva vyleze z auta na nákup, nicméně obličej si stále ráda vyfotí na obal své další a další vůně , která je doplněna o sprchové gely a tělová mléka.

Justin Bieber

justin bieberMiláček všech náctiletých holek se rozhodl vydělat si i jinak než svými skandály a zpěvem eunucha. Až nelidsky si začal vydělávat na parfémech, proklamujících jeho jméno. Samozřejmě nelze opomenout, že parfémy jsou za krásnou cenu, a že ještě lépe vypadají, školačky si je však budou pořizovat i přes přeslazenou vůni, která výrobek samotný znehodnocuje, čistě jen pro zpěvákovo jméno.

Jennifer Lopez

jennifer lopezAni Jennifer Lopez nesmí samozřejmě zůstat pozadu. Zprvu herečka, poté i zpěvačka, návrhářka, několikanásobná manželka i matka, začala propagovat pod svým jménem vůně, které nezklamou žádnou ženu. Opravdu bohatý výběr vůní však stíní nekvalitní provedení láhviček.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.