Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Celebrity, které vtiskly svůj půvab do parfému

Představíme si opojné vůně, které možná předčily kariéru jmen svých nositelů. Jisté však je, že modelky, zpěváci i herci volí práci návrhů vůní jako zájem ve svém profesním důchodu. Jak jinak byste si vysvětlili, že krom nových a nových parfémů o některých pohaslých hvězdičkách již ani nevíte?

Heidi Klum

heidi klumBývalá německá modelka, která před pár lety prošla kauzou rozvodu se svým černošským manželem, s kterým se vzápětí zase dala dohromady. Od té doby o této hvězdě a matce v domácnosti nic nevíte krom její angažovanosti ve světě vůní. Parfémy od Heidi Klum mají vždy luxusní balení i barvu samotné vůně. Stojí-li však za nákup, musíte posoudit sami…

Jessica Simpson

jessica simpsonJessica Simpson má opravdu krásné parfémy, které o nic méně lépe nevoní. Je to způsobeno jejím smyslem pro vkus, který využila efektivně. Zpěvačka, která se v dobách svých padesáti kil ráda válela po amerických autech v plavkách, dnes sotva vyleze z auta na nákup, nicméně obličej si stále ráda vyfotí na obal své další a další vůně , která je doplněna o sprchové gely a tělová mléka.

Justin Bieber

justin bieberMiláček všech náctiletých holek se rozhodl vydělat si i jinak než svými skandály a zpěvem eunucha. Až nelidsky si začal vydělávat na parfémech, proklamujících jeho jméno. Samozřejmě nelze opomenout, že parfémy jsou za krásnou cenu, a že ještě lépe vypadají, školačky si je však budou pořizovat i přes přeslazenou vůni, která výrobek samotný znehodnocuje, čistě jen pro zpěvákovo jméno.

Jennifer Lopez

jennifer lopezAni Jennifer Lopez nesmí samozřejmě zůstat pozadu. Zprvu herečka, poté i zpěvačka, návrhářka, několikanásobná manželka i matka, začala propagovat pod svým jménem vůně, které nezklamou žádnou ženu. Opravdu bohatý výběr vůní však stíní nekvalitní provedení láhviček.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.