Podnik ovládlo silné rodinkárstvo

Reštaurácia Liptov 1713 na Ulici 1. mája v Liptovskom Mikuláši dostala pomenovanie po slovenskej legende – Jurovi Jánošíkovi, ktorého v tomto meste roku 1713 popravili.

Volám sa Pavol Milan ml. a som manažérom tejto reštaurácie. Niekoľko rokov som strávil v zahraničí, ale z lásky k Slovensku a Liptovu som sa rozhodol vrátiť a ponúknuť svoje skúsenosti doma. Potreboval som však aj silný a spoľahlivý tím. Preto som si za šéfkuchára vybral svojho otca. On zbieral skúsenosti v rakúskych hoteloch a reštauráciách nie roky, ale desaťročia. Pri príprave jedál sa spolieha aj na šikovné ruky mojej mamy Otilky a jej brata Jara.

Rodinná atmosféra však nezostáva len v kuchyni. Spolu s jedlami ju k zákazníkom prináša moja manželka Zuzka a jej kolegyňa Zdenka, ktorá zas prichádza do práce s manželom Jarom. Naša rodina Milanovcov sa tak dennodenne snaží spoločnými silami pripraviť chutný obed či pohodové posedenie pre všetkých, ktorí k nám zavítajú. Radi sa postaráme aj o Vás, či už prídete na obed, alebo nám zveríte prípravu Vašej oslavy alebo svadby. Ste u nás srdečne vítaní.

lmmtliptov-r574_res.jpg

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.