Podnik ovládlo silné rodinkárstvo

Reštaurácia Liptov 1713 na Ulici 1. mája v Liptovskom Mikuláši dostala pomenovanie po slovenskej legende – Jurovi Jánošíkovi, ktorého v tomto meste roku 1713 popravili.

Volám sa Pavol Milan ml. a som manažérom tejto reštaurácie. Niekoľko rokov som strávil v zahraničí, ale z lásky k Slovensku a Liptovu som sa rozhodol vrátiť a ponúknuť svoje skúsenosti doma. Potreboval som však aj silný a spoľahlivý tím. Preto som si za šéfkuchára vybral svojho otca. On zbieral skúsenosti v rakúskych hoteloch a reštauráciách nie roky, ale desaťročia. Pri príprave jedál sa spolieha aj na šikovné ruky mojej mamy Otilky a jej brata Jara.

Rodinná atmosféra však nezostáva len v kuchyni. Spolu s jedlami ju k zákazníkom prináša moja manželka Zuzka a jej kolegyňa Zdenka, ktorá zas prichádza do práce s manželom Jarom. Naša rodina Milanovcov sa tak dennodenne snaží spoločnými silami pripraviť chutný obed či pohodové posedenie pre všetkých, ktorí k nám zavítajú. Radi sa postaráme aj o Vás, či už prídete na obed, alebo nám zveríte prípravu Vašej oslavy alebo svadby. Ste u nás srdečne vítaní.

lmmtliptov-r574_res.jpg

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.