Podnik ovládlo silné rodinkárstvo

Reštaurácia Liptov 1713 na Ulici 1. mája v Liptovskom Mikuláši dostala pomenovanie po slovenskej legende – Jurovi Jánošíkovi, ktorého v tomto meste roku 1713 popravili.

Volám sa Pavol Milan ml. a som manažérom tejto reštaurácie. Niekoľko rokov som strávil v zahraničí, ale z lásky k Slovensku a Liptovu som sa rozhodol vrátiť a ponúknuť svoje skúsenosti doma. Potreboval som však aj silný a spoľahlivý tím. Preto som si za šéfkuchára vybral svojho otca. On zbieral skúsenosti v rakúskych hoteloch a reštauráciách nie roky, ale desaťročia. Pri príprave jedál sa spolieha aj na šikovné ruky mojej mamy Otilky a jej brata Jara.

Rodinná atmosféra však nezostáva len v kuchyni. Spolu s jedlami ju k zákazníkom prináša moja manželka Zuzka a jej kolegyňa Zdenka, ktorá zas prichádza do práce s manželom Jarom. Naša rodina Milanovcov sa tak dennodenne snaží spoločnými silami pripraviť chutný obed či pohodové posedenie pre všetkých, ktorí k nám zavítajú. Radi sa postaráme aj o Vás, či už prídete na obed, alebo nám zveríte prípravu Vašej oslavy alebo svadby. Ste u nás srdečne vítaní.

lmmtliptov-r574_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.