Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Podnik ovládlo silné rodinkárstvo

Reštaurácia Liptov 1713 na Ulici 1. mája v Liptovskom Mikuláši dostala pomenovanie po slovenskej legende – Jurovi Jánošíkovi, ktorého v tomto meste roku 1713 popravili.

Volám sa Pavol Milan ml. a som manažérom tejto reštaurácie. Niekoľko rokov som strávil v zahraničí, ale z lásky k Slovensku a Liptovu som sa rozhodol vrátiť a ponúknuť svoje skúsenosti doma. Potreboval som však aj silný a spoľahlivý tím. Preto som si za šéfkuchára vybral svojho otca. On zbieral skúsenosti v rakúskych hoteloch a reštauráciách nie roky, ale desaťročia. Pri príprave jedál sa spolieha aj na šikovné ruky mojej mamy Otilky a jej brata Jara.

Rodinná atmosféra však nezostáva len v kuchyni. Spolu s jedlami ju k zákazníkom prináša moja manželka Zuzka a jej kolegyňa Zdenka, ktorá zas prichádza do práce s manželom Jarom. Naša rodina Milanovcov sa tak dennodenne snaží spoločnými silami pripraviť chutný obed či pohodové posedenie pre všetkých, ktorí k nám zavítajú. Radi sa postaráme aj o Vás, či už prídete na obed, alebo nám zveríte prípravu Vašej oslavy alebo svadby. Ste u nás srdečne vítaní.

lmmtliptov-r574_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.