Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Podnik ovládlo silné rodinkárstvo

Reštaurácia Liptov 1713 na Ulici 1. mája v Liptovskom Mikuláši dostala pomenovanie po slovenskej legende – Jurovi Jánošíkovi, ktorého v tomto meste roku 1713 popravili.

Volám sa Pavol Milan ml. a som manažérom tejto reštaurácie. Niekoľko rokov som strávil v zahraničí, ale z lásky k Slovensku a Liptovu som sa rozhodol vrátiť a ponúknuť svoje skúsenosti doma. Potreboval som však aj silný a spoľahlivý tím. Preto som si za šéfkuchára vybral svojho otca. On zbieral skúsenosti v rakúskych hoteloch a reštauráciách nie roky, ale desaťročia. Pri príprave jedál sa spolieha aj na šikovné ruky mojej mamy Otilky a jej brata Jara.

Rodinná atmosféra však nezostáva len v kuchyni. Spolu s jedlami ju k zákazníkom prináša moja manželka Zuzka a jej kolegyňa Zdenka, ktorá zas prichádza do práce s manželom Jarom. Naša rodina Milanovcov sa tak dennodenne snaží spoločnými silami pripraviť chutný obed či pohodové posedenie pre všetkých, ktorí k nám zavítajú. Radi sa postaráme aj o Vás, či už prídete na obed, alebo nám zveríte prípravu Vašej oslavy alebo svadby. Ste u nás srdečne vítaní.

lmmtliptov-r574_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.